Çalıştığım yer e-Devlet şifremi istiyor

my last mistake

Hectopat
Şimdi ben 1 ay oldu bir yerde işe başladım. Başladığım yer de açıkçası pek tekin değil. Sürekli borç harç, icra içinde, gelen tipler hep arıza cezavinde yatmış tipler.

Hayır elit bir yer firma sanarsın maaşımı da verdim. Neyse 1 ay doldu denemeydi, işe devam edebiliriz diye söylediler. İşte ikametgah, nüfus, kimlik fotokopisi derken e-Devlet şifresi dediler bir de.

Şifre ne alaka? Geçiştirmek için "ben de şifremi yeni değiştirdim bilgisayarda kayıtlı yarın getiririm" dedim. Zaten vermem de bu nasıl bir olay normalde de isteniyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sigorta kaydı Yerleşim belgesinden ve kimliğin önlü arkalı fotokopisinden hallediliyor. E-devlet şifresi gereksiz bir istek olmuş çünkü onların yapacakları şeyi siz de girip halledebilirsiniz. Sorun hangi işlemlerin yapılacağını kendiniz yapın.

E-devlet şifresi hiçbir firma tarafından istenmez. Muhasebecileri her kaydını bunsuz halleder. Başka yer aramaya başla, saçma saçma işler peşinde olduklarını düşünmemek için hiçbir sebep göremiyorum.

E-Devlet şifrenizi kimseyle paylaşmayın. Dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…