Çalıştırda % koymadan temp dosyalarını silmek

BatuBey_Gamer

Picopat
Daha fazla  
Çalıştırda %temp%'e gidicektim dalgınlığıma % koymadan temp yazdım sildim sonra o olmadığını fark edince dosyaları geri yükledim bir şey olmuş mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
%temp% ve temp ikisi ayrı çöp dosyalarıdır.Silmek sıkıntı yapmaz.

%temp% ve temp ikisi ayrı çöp dosyalarıdır.Silmek sıkıntı yapmaz.
Tamamen yanlış, programlar oralara kendi içindeki dataları biriktirir daha hızlı işlem yapabilmek için. Sİlinirse programlar bir süre boyunca yavaşlayabilir tekrar o dataları oluşturana kadar fakat çok çöp dosya biriktirdiği için arada silmek yararlıdır.

Çalıştırda %temp%'e gidicektim dalgınlığıma % koymadan temp yazdım sildim sonra o olmadığını fark edince dosyaları geri yükledim bir şey olmuş mudur?
Eğer geri yüklediysen sıkıntı olmaz ki zaten temp, temporary kısaltmasıdır. YAni o datalar illa tekrar oluşturulur zamanla.

Dediğinize ek olarak, gereksiz dosyaları silmek sistemi hızlandırmaz.

Sürekli silmek bir işe yaramaz ama çok çok uzun süre silinmezse kasıntıdan sistemi çöp eder.

Sıkıntı olmaz tabii ki. Disk doluysa silmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…