bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Dalgınlığıma geldi direk bir setupu çalıştırdım açılmadı da, galiba virüs yedim şu an anti virüs programı kuruyorum. Virüs gider mi?
Dalgınlığıma geldi direk bir setupu çalıştırdım açılmadı da, galiba virüs yedim şu an anti virüs programı kuruyorum. Virüs gider mi?
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.232 Makaleler 4 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 Kaspersky ile tam taratma yapın. Malwarebytes ile de taratmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Galiba yemişim ne yapmalıyım? Korkuyorum şu an. Artı 0 Eksi
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Temmuz 2024 #4 bdxmrz dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Galiba yemişim ne yapmalıyım? Korkuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Güvendiğiniz bir antivirüs programına tam tarama yapabilirsiniz. Tehdit bularsa siler telaşlanmayın en kötü format atılır. Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Galiba yemişim ne yapmalıyım? Korkuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Güvendiğiniz bir antivirüs programına tam tarama yapabilirsiniz. Tehdit bularsa siler telaşlanmayın en kötü format atılır.
7 757435 Picopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #5 bdxmrz dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Galiba yemişim ne yapmalıyım? Korkuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Format at bence direk. Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Galiba yemişim ne yapmalıyım? Korkuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Format at bence direk.
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Temmuz 2024 #6 Windows + R “mrt” yazıp Enter’a basın o şekilde taramada olabilir. 757435 dedi: Format at bence direk. Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir tehdit değilse formata gerek kalmaz. Artı 0 Eksi
Windows + R “mrt” yazıp Enter’a basın o şekilde taramada olabilir. 757435 dedi: Format at bence direk. Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir tehdit değilse formata gerek kalmaz.
7 757435 Picopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #7 RedStone18 dedi: Windows + r “mrt” yazıp Enter'a basın o şekilde taramada olabilir. Çok büyük bir tehdit değilse formata gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Evet ama garanti olsun diye. Artı 0 Eksi
RedStone18 dedi: Windows + r “mrt” yazıp Enter'a basın o şekilde taramada olabilir. Çok büyük bir tehdit değilse formata gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Evet ama garanti olsun diye.
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 685 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #8 bdxmrz dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Galiba yemişim ne yapmalıyım korkuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam antivirüsünüz varsa taratın. PC'de eğer kişisel bilgi ya da kişisel resimler vs. varsa yedekleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırsam böyle bir şey vardı ama temizler mi virüsü bilmem. Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Galiba yemişim ne yapmalıyım korkuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam antivirüsünüz varsa taratın. PC'de eğer kişisel bilgi ya da kişisel resimler vs. varsa yedekleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırsam böyle bir şey vardı ama temizler mi virüsü bilmem.
KS KS bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #9 Şuan 3 Tane virüs programı çalışıyor ssd'mi tükettiği için cevap yazamıyorum sonucu yazacağım. Artı 0 Eksi
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Temmuz 2024 #10 bdxmrz dedi: Şuan 3 Tane virüs programı çalışıyor ssd'mi tükettiği için cevap yazamıyorum sonucu yazacağım. Genişletmek için tıkla... İnşallah kalıcı hasar yada önemli dosyaların kaybı olmadan kurtarırsınız bilgisayarınızı. Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: Şuan 3 Tane virüs programı çalışıyor ssd'mi tükettiği için cevap yazamıyorum sonucu yazacağım. Genişletmek için tıkla... İnşallah kalıcı hasar yada önemli dosyaların kaybı olmadan kurtarırsınız bilgisayarınızı.