Seçkin Durmuş Megapat Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 198 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2018 #1 Bütçem 1300TL. Koltuklardan pek anlamadığım için bu ikisi arasında kaldım kalite rahatlık olarak hangisini önerebilirsiniz. xDrive GÖKTÜRK Profesyonel Oyuncu Koltuğu Beyaz/Siyah Harley RS7 | CALITTE | YENİ NESİL OYUNCU KOLTUKLARI Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2018
Bütçem 1300TL. Koltuklardan pek anlamadığım için bu ikisi arasında kaldım kalite rahatlık olarak hangisini önerebilirsiniz. xDrive GÖKTÜRK Profesyonel Oyuncu Koltuğu Beyaz/Siyah Harley RS7 | CALITTE | YENİ NESİL OYUNCU KOLTUKLARI
F Freexelam Centipat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 6 5 Ağustos 2019 #2 Ben xDrive GÖKTÜRK serisini yaklaşık 1 yıldan beri kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı sanada tavsiye ederim.
Ben xDrive GÖKTÜRK serisini yaklaşık 1 yıldan beri kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı sanada tavsiye ederim.
B bugmenot Megapat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 74 7 Ağustos 2019 #3 10 aydır xDrive 1453 serisi kullanıyorum gayet memnunum xDrive ürünleri hem rahat hem sağlam hatta şuanda baktım fiyatlara İndirim varmış Oyuncu Koltukları - ePttAVM
10 aydır xDrive 1453 serisi kullanıyorum gayet memnunum xDrive ürünleri hem rahat hem sağlam hatta şuanda baktım fiyatlara İndirim varmış Oyuncu Koltukları - ePttAVM