MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 Ekrandaki karıncalanma oluyor, siyah çizgiler çıkıyor. Çözümü nedir?
smtoz Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #2 V-Sync açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #3 smtoz dedi: V-Sync açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda V-Sync ile ilgili bir şey yok. Artı 0 Eksi
smtoz dedi: V-Sync açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda V-Sync ile ilgili bir şey yok.
smtoz Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #4 Sadece Call of Duty oyununda mı oluyor yoksa başka oyunlarda da oluyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #5 smtoz dedi: Sadece Call of Duty oyununda mı oluyor yoksa başka oyunlarda da oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Başka oyunda denemedim. Artı 0 Eksi
smtoz dedi: Sadece Call of Duty oyununda mı oluyor yoksa başka oyunlarda da oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Başka oyunda denemedim.
smtoz Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #6 MrLonax dedi: Başka oyunda denemedim. Genişletmek için tıkla... Eğer başka oyunlarda da oluyorsa kablodan dolayı olma ihtimali yüksek kablolarının tam takılı olduğundan emin ol ve çıkarıp takmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
MrLonax dedi: Başka oyunda denemedim. Genişletmek için tıkla... Eğer başka oyunlarda da oluyorsa kablodan dolayı olma ihtimali yüksek kablolarının tam takılı olduğundan emin ol ve çıkarıp takmayı deneyebilirsin.
KS KS MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #7 smtoz dedi: Eğer başka oyunlarda da oluyorsa kablodan dolayı olma ihtimali yüksek kablolarının tam takılı olduğundan emin ol ve çıkarıp takmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Leptop kullanıyorum. Artı 0 Eksi
smtoz dedi: Eğer başka oyunlarda da oluyorsa kablodan dolayı olma ihtimali yüksek kablolarının tam takılı olduğundan emin ol ve çıkarıp takmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Leptop kullanıyorum.