Call of Duty 1 Fatal Error!

Burak Dereli

Hectopat
Windows XP'de rahatlıkla açtığım bu oyunu (Windows 7-8'i kötülemiyorm yanlış anlamayın, eksik bilgi olmasın diye söylüyorum) attığım formattan sonra çalıştıramıyorum, GPU da Intel 82865G Graphics Controller, Win7 için driverını bulamadım, hata şu şekilde:

Bir diğer pencere:

Buyrun, sorunla alakası olmayan, ya da alakası olmadığını sandığım sürücüler dışında VGA sürücüsü dahil hepsi güncel gözüküyor:

Yav hafta sonu 3-5 saat Cuma gecesi tatili buldum, o da gitti bunun yüzünden, CS'yi de yüklemeye üşeniyorum, zaten oynadığım topu topu 1-2 oyun var ya da yok, bir el atın agalar. Ne yapacağım? :(

Hayır, Windows 7 benim dahili 82865G GRAPHICS CONTROLLER GPU'su ile uyum sorunu yaşadığından ve son driver destek tarihi 2006 olduğundan oyunlarda böyle hatalar alıyorum. Sorun böyle ve driver yok... Bu duruma düşenlerin dikkatine... Windows XP dışında driver aramayın, yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı