COD II hala oynanıyor mu? Serverları ne durumdadır acaba, steamden alıp oynamayı düşünüyorum.
Hayatımın aşkı oyundur.
Karlı haritada slavları vurarak pamuk gibi olurdum eskiden. Bunun keyfi çok ayrı, ama multiplayer oynayan yoksa ve serverlar boş ise başka oyun bakacağım sanırım.
Daha geçenlerde tek oyunculu modunu tekrar oynamıştım. Ayrıca Çok oyunculu sunucularına da göz attım. Topluluk tarafından oluşturulmuş 50-60 yakın sunucu var. Benim baktığım saatte 10-15 arası sunucu doluydu. Yani halen oynayan var. Ama oynayanların aşırı salyalı tipler olduğunu belirtiyim.
Includes 3 items: Call of Duty: United Offensive, Call of Duty®, Call of Duty® 2
store.steampowered.com
Özellikle belirtmek isterim. COD 2 eski ama hoş gözüken grafikleri ve yansıttığı atmosfer, çoğu ücretsiz FPS oyununda halen yok. Ayrıca Warchest paketini alıp diğer COD 1 ve UO efsanesini de oynamanı öneririm. Onlarında çok oyunculu sunucularında halen oynayanlar var.
Call of Duty, wildly recognized as one of the greatest World War 2 games, gets a face lift with this sequel. The sequel to Call of Duty, the 2003 Game of the Year and winner of more than 80 awards, Call of Duty 2 offers more immense, more intense, more...