Call Of Duty 2 - DirectX encountered an unrecoverable error

Ziya Erkara

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Bucak | Burdur | Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Call Of Duty 2 'ye girerken DirectX encountered an unrecoverable error hatası alıyorum. Ekran kartı driver'ı yüklü. En güncel sürüm DirectX 9 da yüklü.

Verdiğiniz yamayı yükledim . Daha sonra alttaki resimdeki hatayı alıyorum açarken .

Kod:
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.

Bu hataya tamam dedikten sonra da bu consol çıkıyor karşıma;

Kod:
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen aldığınız hataları yazılı olarak da belirtin ki benzer sorunu Google'da aratanlar çözüme ulaşabilsin.

Sorun, 5 yıllık eski olan ve kendi belleği dahi olmayan GMA 950 ekran kartınız. Aslında ekran kartı da değil bu. Anakarta gömülü bir grafik işlemci.

En son sürücü 2008'de çıkmış. Bu sürücüyü yükleyin, düzelmezse kendinize bir iyilik yapın ve bir ekran kartı alın

Oyun korsan , çok belli oluyor.
Oyunu yeniden kur ve 1.3 yamasını kur , en son 1.3 yamaya uygun Singleplayer ve Multiplayer fix at.
Call of duty 2 game fix yaz arattır , bulursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun korsan , çok belli oluyor.
Oyunu yeniden kur ve 1.3 yamasını kur , en son 1.3 yamaya uygun Singleplayer ve Multiplayer fix at.
Call of duty 2 game fix yaz arattır , bulursun.

Umarım çalışır kardeşim. Önceden çalışıyordu bu oyun. Ekran kartından olsa önce de çalışmazdı diye tahmin ediyorum. Ancak bilmiyorum zorlamak istememiştim, inşallah çözülür

Crack ile alakalı değil. Crack sorunu olsa başka bir hata alınırdı. Her halükarda bu GPU'nun bu oyunu oynatması zor. Çalıştırsa bile oynamanın pek mantıklı olacağını sanmıyorum zira oyun oynamaktaki amaç eğlencedir ama bu GPU ile oyunu oynamak daha çok işkence statüsüne girer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…