Call of Duty 2 multiplayer serverları seçilebiliyor mu?

shirai

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Call of Duty 2 multiplayer oynamak istiyorum ama bölümlerde çok az kişiler var. Sunucu seçme değiştirme ya da ekleme gibi bir şeyler var mı acaba?

Arkadaşlar Call of Duty 2 multiplayer oynamak istiyorum ama bölümlerde çok az kişiler var. Sunucu seçme değiştirme ya da ekleme gibi bir şeyler var mı acaba?
Normalde COD 2 için aynı CS oyunlarındaki gibi bir sunucu kısmı olması lazım, oradan istediğiniz sunuculara katılabiliyorsunuz. Ayrıca internetten IP seçipte, girebilirsiniz.

Normalde CoD 2 için aynı CS oyunlarındaki gibi bir sunucu kısmı olması lazım, oradan istediğiniz sunuculara katılabiliyorsunuz. Ayrıca internetten IP seçipte, girebilirsiniz.

Hocam liste bu şekilde. Herkeste mi aynı bilmiyorum. Tüm dünyada CoD2 oynayanların sayısı bu kadar değildir herhalde. Serverların yarısı bot. İp ekleme kısmı nerede bulamadım onu.

Adsız.jpg

Hocam liste bu şekilde. Herkeste mi aynı bilmiyorum. Tüm dünyada CoD2 oynayanların sayısı bu kadar değildir herhalde. Serverların yarısı bot. İp ekleme kısmı nerede bulamadım onu.

Eki Görüntüle 2377062
Eski oyun olduğu için sunucular ölü ne yazıkki, oyunun tavsiye ettiği sunucuların dışında tabi bir sürü sunucu var ve onlarıda dediğim gibi IP ile giriyorsunuz.

Girme işlemi ise Counter Strike serisindeki gibi konsola "/connect 111.111.111:111:11111" şeklinde hem IP'yi hemde port kısmını yazmakmış. IP ile Port kısmını siteler veriyor, direk kopyala yapıştır yaparsınız.

Konsol kısmınıda oyunun aylarına girip, oyun ayarları kısmından "Enable Console" seçeneği ile aktif edebilirsiniz. Açmak için ise "ESC'nin" altındaki "é" tuşu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı