kaan_baykus4 Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 RAM 1gb Ekran kartı Geforce 6200 turbocache Anakart Asus p5ld2-vm İşlemci Intel pentium 4 Arkadaşlar merhaba Call of Duty 2 oynarken PC kapanıyor başka işletim sistemlerinde olmuyor birtek Windows XP de oluyor. Bilen varsa nedenini söyleyebilirimi Son düzenleme: 1 Eylül 2024
Arkadaşlar merhaba Call of Duty 2 oynarken PC kapanıyor başka işletim sistemlerinde olmuyor birtek Windows XP de oluyor. Bilen varsa nedenini söyleyebilirimi
B bilgisiyarlarıseven Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 Sistem yetmiyordur hocam bunu 19 yıllık XP kurulu PC'den yazıyorum Artı 0 Eksi
KS KS kaan_baykus4 Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 Düşük bile olsa yetiyor hocam aynı pc ye Windows 7 kurmuştum sıkıntısız 40 50 fps açıyordu Monitör olmadığından TV ye bağlayıp oynuyorum birde oyuzdende olabilirmi ? Bide hocam pc de Ram işlemci ve ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz Bide hocam pc de Ram işlemci ve ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz Son düzenleme: 1 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Düşük bile olsa yetiyor hocam aynı pc ye Windows 7 kurmuştum sıkıntısız 40 50 fps açıyordu Monitör olmadığından TV ye bağlayıp oynuyorum birde oyuzdende olabilirmi ? Bide hocam pc de Ram işlemci ve ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz Bide hocam pc de Ram işlemci ve ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz