TND Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Bilgili olan varsa söylesin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 3 Temmuz 2023 #2 Oyunu açarken mi bu sorunu alıyorsunuz? Eğer oyunu açarken bu sorunu alıyorsanız bir yönetici olarak açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Oyunu açarken mi bu sorunu alıyorsunuz? Eğer oyunu açarken bu sorunu alıyorsanız bir yönetici olarak açmayı deneyin.
ogixzy Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 3 Temmuz 2023 #4 Oyun crack mi? Artı 0 Eksi
Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 3 Temmuz 2023 #5 Senin bilgisayarın kısıtlı kullanıcı modunda. Onu administrator olarak ayarlaman gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS TND Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #6 Osmanbnm dedi: Senin bilgisayarın kısıtlı kullanıcı modunda. Onu administrator olarak ayarlaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... hayır admin modunda bilgisayar yine omuyor aKuu dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... evet ogixzy dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... kardeş şu kadar yıllık bilgisayarcıyım yönetici olarak çalıştıın bişee yaradığını görmedim bundanda yaramadı bilen varsa söylesin Artı 0 Eksi
Osmanbnm dedi: Senin bilgisayarın kısıtlı kullanıcı modunda. Onu administrator olarak ayarlaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... hayır admin modunda bilgisayar yine omuyor aKuu dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... evet ogixzy dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... kardeş şu kadar yıllık bilgisayarcıyım yönetici olarak çalıştıın bişee yaradığını görmedim bundanda yaramadı bilen varsa söylesin
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 3 Temmuz 2023 #7 TND dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Crack attın mı? Artı 0 Eksi
KS KS TND Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #8 aKuu dedi: Crack attın mı? Genişletmek için tıkla... atıım Artı 0 Eksi
Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 3 Temmuz 2023 #9 TND dedi: hayır admin modunda bilgisayar yine omuyor evet kardeş şu kadar yıllık bilgisayarcıyım yönetici olarak çalıştıın bişee yaradığını görmedim bundanda yaramadı bilen varsa söylesin Genişletmek için tıkla... Dosya yönetici erişim değiştirmeyi deneyin. Dosya uyumluluk sorunlarını deneyin. Artı 0 Eksi
TND dedi: hayır admin modunda bilgisayar yine omuyor evet kardeş şu kadar yıllık bilgisayarcıyım yönetici olarak çalıştıın bişee yaradığını görmedim bundanda yaramadı bilen varsa söylesin Genişletmek için tıkla... Dosya yönetici erişim değiştirmeyi deneyin. Dosya uyumluluk sorunlarını deneyin.