Hocam Call Of Duty 1'e neden 3 ay garanti veriyorlar onu anlamadım.Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.Call Of Duty 2'de hesap olarak veriyorlar.Kendi hesabımda olmasını istiyorum.
Hocam Call of Duty 1'e neden 3 ay garanti veriyorlar onu anlamadım. Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Call of Duty 2'de hesap olarak veriyorlar. Kendi hesabımda olmasını istiyorum.
Hocam Call of Duty 1'e neden 3 ay garanti veriyorlar onu anlamadım. Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Call of Duty 2'de hesap olarak veriyorlar. Kendi hesabımda olmasını istiyorum.
Call Of Duty 2, istediğim oyun hocam.Key olarak alamazsın ama gameship üzerinden 400 TL'ye kendi hesabına alabilirsin güvenilirdir oyunu sana hediye ediyorlar.
Maalesef çok pahalı.2005 yapımı oyun ancak fiyattan ötürü alamıyorum.Call Of Duty 2 Steam yorumlarında bir arkadaş ucuza key olarak aldığından bahsetmiş.Ulaşmaya çalıştım ancak henüz ulaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.