Call of Duty 2 ve 1'i almak istiyorum ancak Steam'de oldukça pahalılar. 20 yıllık oyunlara bu kadar para vermek istemiyorum. Korsan da oynamak istemiyorum. Ucuza Steam key olarak alabileceğim bir yer var mı?
Hocam Call Of Duty 1'e neden 3 ay garanti veriyorlar onu anlamadım.Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.Call Of Duty 2'de hesap olarak veriyorlar.Kendi hesabımda olmasını istiyorum.
Hocam Call of Duty 1'e neden 3 ay garanti veriyorlar onu anlamadım. Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Call of Duty 2'de hesap olarak veriyorlar. Kendi hesabımda olmasını istiyorum.
Hocam Call of Duty 1'e neden 3 ay garanti veriyorlar onu anlamadım. Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Call of Duty 2'de hesap olarak veriyorlar. Kendi hesabımda olmasını istiyorum.
CoD oyunları satıldığı platformlar harici başka yerlerde çok nadir bulunuyor, satanlar da yine uygun fiyat yerine yüksek fiyattan satıyor. Game Pass'e gelmesini bekleyin.
Maalesef çok pahalı.2005 yapımı oyun ancak fiyattan ötürü alamıyorum.Call Of Duty 2 Steam yorumlarında bir arkadaş ucuza key olarak aldığından bahsetmiş.Ulaşmaya çalıştım ancak henüz ulaşamadım.