Çözüldü Xbox Call of Duty açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ssenseless

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
RX580 8 GB
Anakart
Prime A320-F
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600.
Xbox Game Pass'ten CoD indirdim MW2'nin Campaign'i oynadım MW3'e geçmeden boş vaktimde BO6'yı da yükleyeyim dedim. Yüklemeye başladıktan sonra yer omadığını fark ettim ve hemen iptal ettim. Ama oyunu tekrar açmak istedğimde bu hatayı veriyor. Dosya doğrulama yaptım yönetici olarak çalıştırdım yeniden başlattım ama hiçbir şekilde düzemedi. Oyunu açarken Microsoft Store paket bağımlıları diye bir şey yüklüyor sonra bu hatayı veriyor açmıyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Anladığım kadarıyla bu dizindeki EXE dosyasını bulamıyor ama gizli dosyalardan baktım var ve açtığımda aynı şeyleri tekrar yapıyor tek fark hata verikten sonra bu ekrana atıyor.

Ekran Görüntüsü (25).png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    252,3 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Xbox Game Pass'ten CoD indirdim MW2'nin Campaign'i oynadım MW3'e geçmeden boş vaktimde BO6'yı da yükleyeyim dedim. Yüklemeye başladıktan sonra yer omadığını fark ettim ve hemen iptal ettim. Ama oyunu tekrar açmak istedğimde bu hatayı veriyor. Dosya doğrulama yaptım yönetici olarak çalıştırdım yeniden başlattım ama hiçbir şekilde düzemedi. Oyunu açarken Microsoft Store paket bağımlıları diye bir şey yüklüyor sonra bu hatayı veriyor açmıyor.

Eki Görüntüle 2507323

Anladığım kadarıyla bu dizindeki EXE dosyasını bulamıyor ama gizli dosyalardan baktım var ve açtığımda aynı şeyleri tekrar yapıyor tek fark hata verikten sonra bu ekrana atıyor.

Eki Görüntüle 2507330

Aynı hatayı yaşayanlar için ayarlar>uygulamalar>call of duty>gelişmiş seçenekler bu sayfada sıfırla bir de onar butonu var bunlara bastıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım oyun açıldı.
Anladığım kadarıyla dosyaların tamamını indirmedin. Bu görünen dosyada aslında gerçek dosya değil. Bunu anlatmakla uğraşmak istemiyorum bu tür hatalarla karşılaşırsan oyunu sil en baştan yükle düzelir

Eki Görüntüle 2507323

Eki Görüntüle 2507330

Aynı hatayı yaşayanlar için ayarlar>uygulamalar>call of duty>gelişmiş seçenekler bu sayfada sıfırla bir de onar butonu var bunlara bastıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım oyun açıldı.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı