ShawWins Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 Call of Duty Warzone ındırdım yanı adı Warzone değil ama bu oyun kendısı oynaya basıyorum ama hiçbir şey olmuyor hata da almıyorum.
Call of Duty Warzone ındırdım yanı adı Warzone değil ama bu oyun kendısı oynaya basıyorum ama hiçbir şey olmuyor hata da almıyorum.
Tunahan Selçuk Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #2 ShawWins dedi: Call of Duty Warzone ındırdım yanı adı Warzone değil ama bu oyun kendısı oynaya basıyorum ama hiçbir şey olmuyor hata da almıyorum. Eki Görüntüle 2509830 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyordu sanırım. Artı 0 Eksi
ShawWins dedi: Call of Duty Warzone ındırdım yanı adı Warzone değil ama bu oyun kendısı oynaya basıyorum ama hiçbir şey olmuyor hata da almıyorum. Eki Görüntüle 2509830 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyordu sanırım.
KS KS ShawWins Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #3 Tunahan Selçuk dedi: Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi fark yok basıyorum acılıyor gıbı oyna tusu gıdıyor 30 sanıye sonra geri geliyor anlamadım Artı 0 Eksi
Tunahan Selçuk dedi: Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi fark yok basıyorum acılıyor gıbı oyna tusu gıdıyor 30 sanıye sonra geri geliyor anlamadım
İttihat Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #4 Dosya doğrulamayı deneyebilirsiniz denemediyseniz. Artı 0 Eksi
KS KS ShawWins Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #5 İttihat dedi: Dosya doğrulamayı deneyebilirsiniz denemediyseniz. Genişletmek için tıkla... onuda denedım goodbye dpi denedim şimdi yine olmuyor Artı 0 Eksi
İttihat dedi: Dosya doğrulamayı deneyebilirsiniz denemediyseniz. Genişletmek için tıkla... onuda denedım goodbye dpi denedim şimdi yine olmuyor