ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #11 Pro versiyonunun artıları neler? belki bende Pro versiyonu alabilirim.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #12 En ucuz buradan alabilirsin. 90₺ Ön sipariş almanı öneririm ön sipariş sonrası fiyat daha da artacaktır. Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Ayrıca Steam iki gündür oyunu ön yüklemeye açtı.
En ucuz buradan alabilirsin. 90₺ Ön sipariş almanı öneririm ön sipariş sonrası fiyat daha da artacaktır. Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Ayrıca Steam iki gündür oyunu ön yüklemeye açtı.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #13 Silinen üye dedi: En ucuz buradan alabilirsin. 90₺ Ön sipariş almanı öneririm ön sipariş sonrası fiyat daha da artacaktır. Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Ayrıca Steam iki gündür oyunu ön yüklemeye açtı. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama malesef pazar günü bankalar açık değil. Yoksa dün alacaktım. Fiyat artışı ne kadar olur?
Silinen üye dedi: En ucuz buradan alabilirsin. 90₺ Ön sipariş almanı öneririm ön sipariş sonrası fiyat daha da artacaktır. Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Ayrıca Steam iki gündür oyunu ön yüklemeye açtı. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama malesef pazar günü bankalar açık değil. Yoksa dün alacaktım. Fiyat artışı ne kadar olur?
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #14 120 lira civarında olur diye tahmin ediyorum. Şuan Steam için konuşuyorum COD Ghosts 100₺ düşün COD Advanced Warfare ön sipariş fiyatında. Havale için bankaların açık olması şart değil ATM kullanabilirsin, bazı bankalar havale ücreti almıyor ben Ziraat ATM'si tercih ediyorum.
120 lira civarında olur diye tahmin ediyorum. Şuan Steam için konuşuyorum COD Ghosts 100₺ düşün COD Advanced Warfare ön sipariş fiyatında. Havale için bankaların açık olması şart değil ATM kullanabilirsin, bazı bankalar havale ücreti almıyor ben Ziraat ATM'si tercih ediyorum.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #15 Bir kaç saat içerisinde almaya çalışacağım pro sürümü. Eğer alamazsam yarın normal sürümü alacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim konu kilitlenebilir.
Bir kaç saat içerisinde almaya çalışacağım pro sürümü. Eğer alamazsam yarın normal sürümü alacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim konu kilitlenebilir.
byb32k3 Kilopat Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 962 Yer Another planet.... Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #16 Bu arada bende aldım ama pazartesi öğlenci olduğumdan akşam oynayabileceğim. Akşam oynamak isteyen olursa Steam nick : Baykan.
Bu arada bende aldım ama pazartesi öğlenci olduğumdan akşam oynayabileceğim. Akşam oynamak isteyen olursa Steam nick : Baykan.