L Lükür Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Bugün CoD MW 2 de Battle Pass'i 100'leyince Battle Pass açtım ama ödüllerimi alamıyorum. Çözümü var mıdır acaba? Böyle gözükmesine rağmen hiçbirine erişim sağlayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
Bugün CoD MW 2 de Battle Pass'i 100'leyince Battle Pass açtım ama ödüllerimi alamıyorum. Çözümü var mıdır acaba? Böyle gözükmesine rağmen hiçbirine erişim sağlayamıyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.861 Makaleler 26 Çözümler 517 17 Temmuz 2023 #2 Tek tek tüm Sector'lerdeki ödülleri topladınız mı? Claim/equip demeniz gerek. Artı 1 Eksi
KS KS L Lükür Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 Emir M. dedi: Tek tek tüm Sector'lerdeki ödülleri topladınız mı? Claim/equip demeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Evet dostum yaptım Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Tek tek tüm Sector'lerdeki ödülleri topladınız mı? Claim/equip demeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Evet dostum yaptım
Bateberk Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 Tİ 1TB M2 SSD İ5 11.NESİL İŞLEMCİ WİNDOWS 11 Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 Emir M. dedi: Tek tek tüm Sector'lerdeki ödülleri topladınız mı? Claim/equip demeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var bazı operatörler alınabilir olarak gözüküyor fakat operator kısmında ajanlar gözükmüyor bu sorun çoğu kişide var. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Tek tek tüm Sector'lerdeki ödülleri topladınız mı? Claim/equip demeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var bazı operatörler alınabilir olarak gözüküyor fakat operator kısmında ajanlar gözükmüyor bu sorun çoğu kişide var.