Böyle bir hatayı ilk defa gördüm. Çözümü için farklı sitelere baktım fakat net bir çözüme ulaşamadım. Bu hata neden kaynaklanıyor ve çözümünü yazarsanız çok mutlu olurum.
Kapatim yuklediniz acmadan oyna girdinizmi yani yani virus programi hala kapalimı eger yukleyip actiysaniz otomatik oyunun icinden dosyalari silmiş ola bilir genelde dosyalari bulamayunca bu hatayi veriyoo
Kapatim yuklediniz acmadan oyna girdinizmi yani yani virus programi hala kapalimı eger yukleyip actiysaniz otomatik oyunun icinden dosyalari silmiş olabilir genelde dosyalari bulamayunca bu hatayi veriyoo.
Oyunu sil virus programini kapat ve yukle oyuna gir virus programini acma açilacaktir oyuna girdiginizde windows virus programini kapatmasaniz oyunun dosyalarini siler eger duzelirse lutfen bildirin
Oyunu sil virus programini kapat ve yukle oyuna gir virus programini acma açilacaktir oyuna girdiginizde windows virus programini kapatmasaniz oyunun dosyalarini siler eger duzelirse lutfen bildirin
The biggest first-person action series of all time and the follow-up to critically acclaimed Call of Duty®: Modern Warfare 2 returns with Call of Duty®: Black Ops.
Böyle bir hatayı ilk defa gördüm. Çözümü için farklı sitelere baktım fakat net bir çözüme ulaşamadım. Bu hata neden kaynaklanıyor ve çözümünü yazarsanız çok mutlu olurum.