Gezen Gamer Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar dün Call of Duty Black Ops 1'i indirdim. Yaklaşık 4-5 saat oynadım ve kaydet ve çıka bastım fakat oyuna girdiğimde oyuna devam etme seçeneğı yoktu. Sorunun çözümünü bilen yardım ederse sevinirim.
Arkadaşlar dün Call of Duty Black Ops 1'i indirdim. Yaklaşık 4-5 saat oynadım ve kaydet ve çıka bastım fakat oyuna girdiğimde oyuna devam etme seçeneğı yoktu. Sorunun çözümünü bilen yardım ederse sevinirim.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 12 Ocak 2021 #2 Gezen Gamer dedi: Yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... "Steam Cloud Save"i kapatıp bi' daha deneyin. Artı 0 Eksi
Gezen Gamer dedi: Yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... "Steam Cloud Save"i kapatıp bi' daha deneyin.
KS KS Gezen Gamer Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #3 132923 dedi: "Steam Cloud Save"i kapatıp bi' daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine hata devam ediyor kardeşim Bana yardım edecek biri yok mu. Artı 0 Eksi
132923 dedi: "Steam Cloud Save"i kapatıp bi' daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine hata devam ediyor kardeşim Bana yardım edecek biri yok mu.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 12 Ocak 2021 #4 Gezen Gamer dedi: Yine hata devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulayın. Bir de oyunun kurulu olduğu yerde "players" isimli bi' klasör var mı? Oyunun kayıt dosyaları şu dizinde olması gerekiyor: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Gezen Gamer dedi: Yine hata devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulayın. Bir de oyunun kurulu olduğu yerde "players" isimli bi' klasör var mı? Oyunun kayıt dosyaları şu dizinde olması gerekiyor: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players Genişletmek için tıkla...
KS KS Gezen Gamer Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #5 132923 dedi: Dosyaları doğrulayın. Bir de oyunun kurulu olduğu yerde "players" isimli bi' klasör var mı? Oyunun kayıt dosyaları şu dizinde olması gerekiyor: Genişletmek için tıkla... Evet var kardesim Artı 0 Eksi
132923 dedi: Dosyaları doğrulayın. Bir de oyunun kurulu olduğu yerde "players" isimli bi' klasör var mı? Oyunun kayıt dosyaları şu dizinde olması gerekiyor: Genişletmek için tıkla... Evet var kardesim
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 12 Ocak 2021 #6 Gezen Gamer dedi: Var. Genişletmek için tıkla... Varsa "Steam Cloud Save"i kapatınca kayıt dosyalarınızın görünmesi gerekiyor. Ama oyununuz orijinal mi orası muamma şimdilik. Artı 0 Eksi
Gezen Gamer dedi: Var. Genişletmek için tıkla... Varsa "Steam Cloud Save"i kapatınca kayıt dosyalarınızın görünmesi gerekiyor. Ama oyununuz orijinal mi orası muamma şimdilik.
sokratesla0 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 190 Çözümler 3 27 Eylül 2021 #7 Gezen Gamer dedi: Yine hata devam ediyor kardeşim. Bana yardım edecek biri yok mu? Genişletmek için tıkla... Oyunun Config dosyasında salt okunur açık galiba. Bende aynı sorunu yaşadım salt okunuru kapatınca sorun düzeldi. Artı 0 Eksi
Gezen Gamer dedi: Yine hata devam ediyor kardeşim. Bana yardım edecek biri yok mu? Genişletmek için tıkla... Oyunun Config dosyasında salt okunur açık galiba. Bende aynı sorunu yaşadım salt okunuru kapatınca sorun düzeldi.