teeemoooo Decapat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 199 1 Kasım 2021 #1 Arkadaşımla nostalji için bu oyunu almaya karar verdik. Onlike bir şekilde co-op oynamak istiyoruz lakin sunucuların açık olup olmadığını bilmiyoruz. Serverlar kapatıldı mı?
Arkadaşımla nostalji için bu oyunu almaya karar verdik. Onlike bir şekilde co-op oynamak istiyoruz lakin sunucuların açık olup olmadığını bilmiyoruz. Serverlar kapatıldı mı?
catfood Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 249 Çözümler 3 Yer Coruscant, Empire Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Webmaster, Modder - Cyberpunk 2077 & Titanfall 2 & Battlefront 2 1 Kasım 2021 #2 Bir ara resmi serverlar kapanmıştı, bazı MP serverlar duruyordu çünkü topluluk tarafından host ediliyordu onlar. Activision tarafında daha sonra tekrar açıldılar diye biliyorum. Gametracker da görünen sunucuların içeriğini bilmemekle birlikte; Call of Duty : Black Ops Server List | Search Blackops Stats, Rankings, and Banners - Game Tracker
Bir ara resmi serverlar kapanmıştı, bazı MP serverlar duruyordu çünkü topluluk tarafından host ediliyordu onlar. Activision tarafında daha sonra tekrar açıldılar diye biliyorum. Gametracker da görünen sunucuların içeriğini bilmemekle birlikte; Call of Duty : Black Ops Server List | Search Blackops Stats, Rankings, and Banners - Game Tracker
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 1 Kasım 2021 #3 Yüzde 99.99999 kapatılmıştır (resmi olanlar). Hamachi gibi servisler üzerinden oynayabilirsiniz.
wolfmanranks Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 1 Kasım 2021 #4 Hamachi'den oynardık be ah eski günler şimdi Warzone oynuyoruz adamakıllı yenilik yok oyunda.
comertnazim Femtopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #6 wolfmanranks dedi: Hamachi'den oynardık be ah eski günler şimdi Warzone oynuyoruz adamakıllı yenilik yok oyunda. Genişletmek için tıkla... hocam merhaba ben arkadaşımla birlikte oynamak istiyorum ama bir türlü beceremedik bilgin varsa yardımcı olur musun Pessi13 dedi: Halen Açık Genişletmek için tıkla... hocam merhaba ben arkadaşımla birlikte oynamak istiyorum ama bir türlü beceremedik bilgin varsa yardımcı olur musun
wolfmanranks dedi: Hamachi'den oynardık be ah eski günler şimdi Warzone oynuyoruz adamakıllı yenilik yok oyunda. Genişletmek için tıkla... hocam merhaba ben arkadaşımla birlikte oynamak istiyorum ama bir türlü beceremedik bilgin varsa yardımcı olur musun Pessi13 dedi: Halen Açık Genişletmek için tıkla... hocam merhaba ben arkadaşımla birlikte oynamak istiyorum ama bir türlü beceremedik bilgin varsa yardımcı olur musun