7 Ağustos 2013 Mesaj: 15 İyi seyirler. Arkadaşlar FPS'yi 90'a sabitlemiştim. Bir dahakine sabitlemeyeceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014 Genişletmek için tıkla...
İyi seyirler. Arkadaşlar FPS'yi 90'a sabitlemiştim. Bir dahakine sabitlemeyeceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2013 #11 Fraps tam bir hayvan. Hem 2 katı daha büyük video oluyor Fraps ile kayıt aldığın zaman, hem de PC'yi çok kasıyor. Ben şu an Action'da bir sorun yaşadığım için Fraps kullanıyorum.
Fraps tam bir hayvan. Hem 2 katı daha büyük video oluyor Fraps ile kayıt aldığın zaman, hem de PC'yi çok kasıyor. Ben şu an Action'da bir sorun yaşadığım için Fraps kullanıyorum.
KS KS ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 1 Eylül 2013 #12 mevsres dedi: Fraps tam bir hayvan. Hem 2 katı daha büyük video oluyor Fraps ile kayıt aldığın zaman, hem de PC'yi çok kasıyor. Ben şu an Action'da bir sorun yaşadığım için Fraps kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kaç deneme yaptım. ama sanırım mikrofondan kaynaklı sesim çok az geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2013
mevsres dedi: Fraps tam bir hayvan. Hem 2 katı daha büyük video oluyor Fraps ile kayıt aldığın zaman, hem de PC'yi çok kasıyor. Ben şu an Action'da bir sorun yaşadığım için Fraps kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kaç deneme yaptım. ama sanırım mikrofondan kaynaklı sesim çok az geliyor.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2013 #13 Kulaklık ile mi oynadın peki?
KS KS ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 1 Eylül 2013 #14 M.CaN dedi: Kulaklık ile mi oynadın peki? Genişletmek için tıkla... Evet kulaklık ile oynadım.
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2013 #15 Gerçekten iyi bir fps oyuncususun. İzlemek bile zevk veriyor insana. Videoların devamını bekliyorum kardeşim.
Gerçekten iyi bir fps oyuncususun. İzlemek bile zevk veriyor insana. Videoların devamını bekliyorum kardeşim.
Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.346 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2013 #16 Öncelikle tebrikler gerçekten çok iyi oynuyorsun. Bence seste eklersen videoların kısa sürede ses getirir.
Öncelikle tebrikler gerçekten çok iyi oynuyorsun. Bence seste eklersen videoların kısa sürede ses getirir.