Call Of Duty Black Ops 2 Sızıntıları

• Konuyu başlatan OnurB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.505

OnurB

Kilopat
Yer
A, A
Bildigimiz üzere "Call Of Duty" oyunun bu sene çıkacağı kesinlik kazandı ancak oyunla ilgili bazı sorular oyuncuların kafalarına takıldı ;

Oyun nasıl olacak ?
Çıkış tarihi ne zaman ?
ZOMBİ bölümü olacak mı ?

Gibi sorular sıkça sorulmaya başlandı

"Call Of Duty" nin Black Ops 2 olacağı ortaya atılmıştı ve oyuncular daha fazla soru yöneltmeye başlarken yeni iddalar yeni söylentiler de ortaya çıkmaya başladı;
" fnac.es " adlı site oyunun çıkış tarihi olarak 12 Kasım 2012 yi gösterdi ;

Ve en büyük iddia ise oyunun içinde ZOMBİ bölümü olacağı ve zombi ağırlıklı olacağı söylentileriydi bu haberler oyuncuların yüzünü güldürmeye yetiyor bile ...

2659incij4409817.jpg

Yazıyı küçültmen çok iyi olmuş. Çünkü okurken zorlanıyordum. :) Zombi içinse her nerde black ops 2'nin haberini okusam inşallah olur, inşallah olur diyiyorum. Tabi birde dört gözle beklediğim yüzüklerin efendisi The hobbit filmi var. İkiside beni heyecanlandırıyor. :D

Yazıyı küçültmen çok iyi olmuş. Çünkü okurken zorlanıyordum. :) Zombi içinse her nerde black ops 2'nin haberini okusam inşallah olur, inşallah olur diyiyorum. Tabi birde dört gözle beklediğim yüzüklerin efendisi The hobbit filmi var. İkiside beni heyecanlandırıyor. :D

Senin için araştırdım zaten ;)

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı