FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar. Steamden 33 TL'ye CoD Black Ops 2 aldım. Fakat oyunu açtığımda ''Steam must be running this game'' hatası alıyorum. Dosyaları doğruladım fakat yine devam ediyor. Çözümünü yazarsanız sevinirim. @Recep Baltaş Son düzenleme: 2 Ocak 2015
Arkadaşlar. Steamden 33 TL'ye CoD Black Ops 2 aldım. Fakat oyunu açtığımda ''Steam must be running this game'' hatası alıyorum. Dosyaları doğruladım fakat yine devam ediyor. Çözümünü yazarsanız sevinirim. @Recep Baltaş
Elgün Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 194 Yer Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 2 Ocak 2015 #2 Görev yöneticisini aç ve oyunun görev yöneticisinde olup olmadığını kontrol et varsa görevi sonlandır veya bilgisayarı yeniden başlat.
Görev yöneticisini aç ve oyunun görev yöneticisinde olup olmadığını kontrol et varsa görevi sonlandır veya bilgisayarı yeniden başlat.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2015 #3 @Elgün Görev yöneticisinde görünüyor. Kapattım tekrar denedim. Olmadı. Şimdi bilgisayarı yeniden başlatmayı deniyeceğim.
@Elgün Görev yöneticisinde görünüyor. Kapattım tekrar denedim. Olmadı. Şimdi bilgisayarı yeniden başlatmayı deniyeceğim.
Furkan Üner Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 584 Yer İstanbul/Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #4 Hele şükür bu sitede BO2 oynayan birini buldum. Kardeşim beraber oynayalım tek canım sıkılıyor.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2015 #5 Arkadaşlar konu kilit. Sorun çözüldü, oyun açılıyor . @Furkan Üner -FirestorM- Ekle beni.
Furkan Üner Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 584 Yer İstanbul/Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #6 Bir istek attım ama bir kontrol et istersen. Sabahtan beri oynuyorum oyunu.