SHOCK00 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Steam'den almış olduğum CoD: Black Ops 2'nin zombie modunda sunuculara bağlanırken ekteki hatayı alıyorum. daha önceden oynamıştım ama artık bu hatayı veriyor. Dosya Ekleri COD.png 223 KB · Görüntüleme: 29
Steam'den almış olduğum CoD: Black Ops 2'nin zombie modunda sunuculara bağlanırken ekteki hatayı alıyorum. daha önceden oynamıştım ama artık bu hatayı veriyor.
Marlboro Touch Kilopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 576 Çözümler 27 15 Kasım 2024 #2 Activision'un resmi web sitesine göre tüm servislerin aktif olduğu gözüküyor. Kaynakça Online Services | Activision Support support.activision.com Artı 0 Eksi
Activision'un resmi web sitesine göre tüm servislerin aktif olduğu gözüküyor. Kaynakça Online Services | Activision Support support.activision.com
KS KS SHOCK00 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Marlboro Touch dedi: Activision'un resmi web sitesine göre tüm servislerin aktif olduğu gözüküyor. kaynakça Online Services | Activision Support support.activision.com Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum serverları hala çalışıyor. Artı 0 Eksi
Marlboro Touch dedi: Activision'un resmi web sitesine göre tüm servislerin aktif olduğu gözüküyor. kaynakça Online Services | Activision Support support.activision.com Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum serverları hala çalışıyor.