I i3R Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX 580 İşlemci AMD Ryzen 5 5600 Merhaba arkadaşlar ben CoD Black 3'e giremiyorum. Safe mod diye bir şey diyor ne yaptıysam olmadı. Oyunu sildim yükledim YT çözümlerine baktım olmadı. Hiçbiri son çarem size yazmak oldu. Yardım eder misiniz nasıl çözerim ben bu işi? Dosya Ekleri a.PNG 7,3 KB · Görüntüleme: 125 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2025
Merhaba arkadaşlar ben CoD Black 3'e giremiyorum. Safe mod diye bir şey diyor ne yaptıysam olmadı. Oyunu sildim yükledim YT çözümlerine baktım olmadı. Hiçbiri son çarem size yazmak oldu. Yardım eder misiniz nasıl çözerim ben bu işi?
Çözüm I I i3R 13 Mart 2025 kerojann dedi: Deneme Windows 11'de hiç çalışmaz. Oyun sorunludur başka bir oyun indir. Zaten Black Ops 3'ün hikayesi yok. Genişletmek için tıkla... Ben hikaye için değil zombi modu için indiriyorum. kerojann dedi: Deneme Windows 11'de hiç çalışmaz. Oyun sorunludur başka bir oyun indir. Zaten Black Ops 3'ün hikayesi yok. Genişletmek için tıkla... Driverı sil yükle yaptım düzeldi kral.
kerojann dedi: Deneme Windows 11'de hiç çalışmaz. Oyun sorunludur başka bir oyun indir. Zaten Black Ops 3'ün hikayesi yok. Genişletmek için tıkla... Ben hikaye için değil zombi modu için indiriyorum. kerojann dedi: Deneme Windows 11'de hiç çalışmaz. Oyun sorunludur başka bir oyun indir. Zaten Black Ops 3'ün hikayesi yok. Genişletmek için tıkla... Driverı sil yükle yaptım düzeldi kral.
KS KS I i3R Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #11 kerojann dedi: Tarihi 2016 yapar mısın bir hocam öyle dene ayrıyeten yönetici olarak da çalıştır. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam simdi Windows 11 indirip deneyeceğim. Artı 0 Eksi
kerojann dedi: Tarihi 2016 yapar mısın bir hocam öyle dene ayrıyeten yönetici olarak da çalıştır. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam simdi Windows 11 indirip deneyeceğim.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 13 Mart 2025 #12 i3R dedi: Olmadı hocam simdi Windows 11 indirip deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Deneme Windows 11'de hiç çalışmaz. Oyun sorunludur başka bir oyun indir. Zaten Black Ops 3'ün hikayesi yok. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2025 Artı 0 Eksi
i3R dedi: Olmadı hocam simdi Windows 11 indirip deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Deneme Windows 11'de hiç çalışmaz. Oyun sorunludur başka bir oyun indir. Zaten Black Ops 3'ün hikayesi yok.
KS KS I i3R Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #13 kerojann dedi: Deneme Windows 11'de hiç çalışmaz. Oyun sorunludur başka bir oyun indir. Zaten Black Ops 3'ün hikayesi yok. Genişletmek için tıkla... Ben hikaye için değil zombi modu için indiriyorum. kerojann dedi: Deneme Windows 11'de hiç çalışmaz. Oyun sorunludur başka bir oyun indir. Zaten Black Ops 3'ün hikayesi yok. Genişletmek için tıkla... Driverı sil yükle yaptım düzeldi kral. Son düzenleme: 13 Mart 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
kerojann dedi: Deneme Windows 11'de hiç çalışmaz. Oyun sorunludur başka bir oyun indir. Zaten Black Ops 3'ün hikayesi yok. Genişletmek için tıkla... Ben hikaye için değil zombi modu için indiriyorum. kerojann dedi: Deneme Windows 11'de hiç çalışmaz. Oyun sorunludur başka bir oyun indir. Zaten Black Ops 3'ün hikayesi yok. Genişletmek için tıkla... Driverı sil yükle yaptım düzeldi kral.