Çözüm Call of Duty Black Ops 3 "cant connect Online service" hatası çözümü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ys3223

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu sorun ile bayağı uzun zamandır uğraşıyorum, internetin hiçbir yerinde görmediğim bir çözümü paylaşmak istediğim için konuyu açtım.

Sorunun birçok çözümü ve birçok sebebi var. Eğer sorunun kaynağı internet sağlayıcısı ise diğer çözümlerin hiçbiri bir işe yaramıyor. Ben Turkcell Superonline kullanıyorum, hem Black Ops 2 hem de Black Ops 3'te aynı sorunu alıyordum ve oynayamıyordum, çözümü ise şu şekilde buldum evimdeki bilgisayara bağlı internet, Turkcell telefonumun mobil verisi Türk Telekom, ben de Online servise bağlanma ekranına kadar oyuna mobil veri ile girdim, Online servise bağlandıktan sonra kendi internetime geçtim, bu şekilde oynamaya devam edebiliyorsunuz. Black Ops 2 için kesin çözüm diyemem, onda denemedim çünkü ama Black Ops 3'te sorunu çözüyor.

Sorun tam olarak neden kaynaklı ben de bilmiyorum, güvenli interneti kapatmayı da denedim ama yine aynı sorunu alıyordum, düzgün bir VPN bulamadığım için de VPN ile çok pingim çıkıyordu, böyle bir çözüm buldum bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline içinde bu sorun var, statik ip açtırdığınız zaman sorun çözülüyor daha önce Warzone için yaşamıştım, statik ip aylık ücretli olduğu için müşteri hizmetlerini arayıp bunu kabul etmediğimi söyledim, teknik ekibe yönlendirdiler sağolsun teknik ekipteki arkadaş baya yardımcı oldu ve sorunu çözdü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı