Modern Warfare 3 ve Black Ops 2'nin multiplayer serverleri kapatıldı diye hatırlıyorum.
2 oyunu da multiplayer oynamanı sağlayan bir Client var oyuncu sayısı da çok araştırıp bulabilirsin.
Modern Warfare 3 ve Black Ops 2'nin multiplayer serverleri kapatıldı diye hatırlıyorum.
2 oyunu da multiplayer oynamanı sağlayan bir Client var oyuncu sayısı da çok araştırıp bulabilirsin.
Black ops 2 platinum client var ama o baya oynadım ama orjinal bir online cod yok steam de
ve ayrıca Steam de hala Black Ops 2 sunucuları var mp modları vs mevcut
Biraz geç oldu kusura bakmayın,
Black Ops 3 multiplayer starter pack DLC değil oyundur, sadece Online oynayabiliyorsunuz, yükseltmek istediğiniz zaman ekstra olarak ücret vermeniz gerekiyor.
Biraz geç oldu kusura bakmayın,
Black Ops 3 multiplayer starter pack DLC değil oyundur, sadece Online oynayabiliyorsunuz, yükseltmek istediğiniz zaman ekstra olarak ücret vermeniz gerekiyor.
Hocam gördüm fakat oyunun multiplayer sunucuları dolu değilmiş zaten benimde amacım online değilde botlarla oda kurup oynayabilmekti ama galiba yok custom game room özelliği yokmuş.
Play Offline var ama ne işe yaradığını bilmiyorum youtube videolarında hiç kimse değinmemiş