Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 2 Mayıs 2015 #1 Arkadaşımdan hediye geldi. Türkiye'de kısıtlanmış gözüküyor. Oyun Türkiye'de oynanamıcak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2015
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2015 #2 Hayır sadece Türkiye de iseniz o oyunu kullanbilirsiniz anlamında söylenmiş.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2015 #3 Oyun sana Türkiye içinden bir arkadaşın yolladıysa ve sen de Türkiyeden giriyorsan sorun yok.
Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 2 Mayıs 2015 #4 ZubizukTumTum dedi: Hayır sadece Türkiye de iseniz o oyunu kullanbilirsiniz anlamında söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Silinen üye dedi: Oyun sana Türkiye içinden bir arkadaşın yolladıysa ve sen de Türkiyeden giriyorsan sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz gibi.
ZubizukTumTum dedi: Hayır sadece Türkiye de iseniz o oyunu kullanbilirsiniz anlamında söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Silinen üye dedi: Oyun sana Türkiye içinden bir arkadaşın yolladıysa ve sen de Türkiyeden giriyorsan sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz gibi.