Call of Duty Black Ops 3 Steam sürümünde hikaye modu var mı?

381744

Hectopat
Kıymetli dostlar Call of Duty Black Ops 3'ün Steam sürümünde hikaye modu mevcut mudur?
Ben yalnızca hikaye modunu oynamak istiyorum ancak;

Call of Duty: Black Ops III - multiplayer starter pack.
Call of Duty: Black Ops III - zombies chronicles Edition.
Call of Duty: Black Ops III - zombies Deluxe.

Sürümleri mevcut hikaye modu var ise sürümlerin hangisindedir ve hangisini almam gerekir?
Teşekkür ederim.

Neden olmasın var tabii ilk yazdığınız versiyonu Online oynarsanız alın diğerleri adı üstünde zaten.
Yani hangi sürümü alırsam hikaye modunu elde etmiş olurum. Açıkçası çıkamadım işin içinden.

Düzeltme: Hocam Black Ops 3'ün PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümlerinde hikaye modu bulunmamakta. Sadece zombi ve çok oyunculu modu mevcut.
Hocam satın alma sayfasını ekte belirttim. Anladığım kadarıyla Steam sürümünde de hikaye mevcut değil. "Multiplayer starter pack" sürümünde yükseltme var lakin oda "Multiplayer Starter Pack Upgrade".

Dosya Ekleri

• 123.png
    123.png
    178 KB · Görüntüleme: 223
Yani hangi sürümü alırsam hikaye modunu elde etmiş olurum. Açıkçası çıkamadım işin içinden.

Hocam satın alma sayfasını ekte belirttim. Anladığım kadarıyla Steam sürümünde de hikaye mevcut değil. "Multiplayer starter pack" sürümünde yükseltme var lakin oda "Multiplayer Starter Pack Upgrade".

Hocam araştırdığım kadarıyla hikayesi yok. Ancak bazı yerlerde sadece Xbox 360 ve PS3 için geçerli diyor. Bilen ve oynamış birisine sormak çok daha iyi olur hocam.

Kıymetli dostlar Call of Duty Black Ops 3'ün Steam sürümünde hikaye modu mevcut mudur?
Ben yalnızca hikaye modunu oynamak istiyorum ancak;

Call of Duty: Black Ops III - multiplayer starter pack.
Call of Duty: Black Ops III - zombies chronicles Edition.
Call of Duty: Black Ops III - zombies Deluxe.

Sürümleri mevcut hikaye modu var ise sürümlerin hangisindedir ve hangisini almam gerekir?
Teşekkür ederim.

Hangisi hikaye modu bilmiyorum ama hikayesi var CoD Black Ops 3 hatta oynamıştım değer mi dersen şahsen değmez hikayesi çok da iyi değildi.

Hangisi hikaye modu bilmiyorum ama hikayesi var CoD Black Ops 3 hatta oynamıştım değer mi dersen şahsen değmez hikayesi çok da iyi değildi.
Hocam açıkçası ben de oynadım ama bu sefer oyunu almak ve oynamak istiyorum indirime girmişken. Sizinle hemfikirim hikaye eski oyunlardan bağımsız gibi ama idare ederdi. Steam sayfasında üç satın alma seçeneği var ama hangisiyle hikaye modunu elde etmiş olurum çözemedim açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı