Call Of Duty Black Ops 4 Maç Bulamıyorum

Aserdar

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Oyunu satın aldığımdan beri düzgün bir şekilde Blackout modunda oynayamıyorum. Bunun için birtakım çözüm yollarına başvurdum. Sırasıyla şu adımları izledim:
İlk iş olarak NAT type kısmını on yapmak için statik bir IP adresi tanımladım. Daha sonrasında Call of Duty Black Ops için uygun olan port değerlerini modemime girdim. Oyuna girdiğimde ''NAT Type: On ''olduğunu gördüm. Buraya kadar her şey normal. Maç aradığım zaman çoğunlukla 30 kişi oluyoruz. Ping değerleri de stabil olmuyor ve uzun süre maçın başlaması için bekliyorum maç başlıyor fakat maksimum 50 kişi oluyoruz. Arkadaşım hiçbir şey yapmadığı halde NAT type ksımı açık ve akıcı bir oyun deneyimine sahip. Network menüsünde Bandwith değerim 600 Kbps civarında seyrediyor. 16 Mbps internet kullanıcıyım bu değerler normal midir? Arkadaşımın kurduğu lobide ve multiplayer modunda sorunsuz ve hızlı oynayabiliyorum fakat kendi başıma Blackout modunda ne yaptıysam sağlıklı bir şekilde oynayamıyorum. Sorunum hakkında bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim
Görüldüğü üzere 200 300 ping alıyorum. South Africa serverlarına atıyor oyun beni. İşin içinden çıkamıyorum maalesef :(
Bu konu ile ilgili ticket açtım Activision' a live chat sonrasında da sorun düzelmedi. Oyunun büyük bir sıkıntısı var belli ki. Önerdiği şey ise 5 mbps uload o da en az :) bizim ülkenin durumunu ne bilsin John :) Dedim birçok kullanıcının ortalama upload ı 1. Sanırım Blackout modu bana haram :)

Dosya Ekleri

• Adsız33.jpg
    Adsız33.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı