karagul00 Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 128 5 Şubat 2025 #1 Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer için alınır mı? Call of Duty Modern Warfare III'den sonra multiplayer'ını oynanış olarak beğendim fakat şu anki haliyle bilmiyorum, oyunda optimizasyon sorunu, sunucu sorunu tarzı şeyler var mı? Sizce alınır mı?
Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer için alınır mı? Call of Duty Modern Warfare III'den sonra multiplayer'ını oynanış olarak beğendim fakat şu anki haliyle bilmiyorum, oyunda optimizasyon sorunu, sunucu sorunu tarzı şeyler var mı? Sizce alınır mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 5 Şubat 2025 #2 Gamepass al.
SocialRtx Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 425 Çözümler 1 5 Şubat 2025 #3 Ellie Williams dedi: Gamepass al. Genişletmek için tıkla... Gamepass ile call of duty çok sorunlu çoğu kişide sorun yaratıyor ve bende de yarattı. Oyunu 3 kere düzgün kurulum yapıp düzelttim bence almamalı.
Ellie Williams dedi: Gamepass al. Genişletmek için tıkla... Gamepass ile call of duty çok sorunlu çoğu kişide sorun yaratıyor ve bende de yarattı. Oyunu 3 kere düzgün kurulum yapıp düzelttim bence almamalı.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 5 Şubat 2025 #4 Direkt Call of Duty sorunlu. Ben Steam'den free-weekend MW3 oynarken de aynı sorunları birebir yaşıyordum.
Direkt Call of Duty sorunlu. Ben Steam'den free-weekend MW3 oynarken de aynı sorunları birebir yaşıyordum.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.809 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #5 SocialRtx dedi: Gamepass ile call of duty çok sorunlu çoğu kişide sorun yaratıyor ve bende de yarattı. Oyunu 3 kere düzgün kurulum yapıp düzelttim bence almamalı. Genişletmek için tıkla... Sizde ve birkaç kişide sorun oluştu diye Game Pass alınmamalı mi? Ben oynadım ve bitirdim de.
SocialRtx dedi: Gamepass ile call of duty çok sorunlu çoğu kişide sorun yaratıyor ve bende de yarattı. Oyunu 3 kere düzgün kurulum yapıp düzelttim bence almamalı. Genişletmek için tıkla... Sizde ve birkaç kişide sorun oluştu diye Game Pass alınmamalı mi? Ben oynadım ve bitirdim de.