Arkadaşlar şu an indirimdeyken Black Ops 6 alınır mı? Ne kadar süre daha mupliyer oyanayabilirim alırsam?
Arkadaşlar şu an indirimdeyken Black Ops 6 alınır mı? Ne kadar süre daha mupliyer oyanayabilirim alırsam?
Para tuzağı ne Online ne campaign direk çöp BF6 öneririm.
Neredeyse bütün Call of Duty oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum son 10 yılda çıkan hiçbir Call of Duty oyunu alınmaz.Arkadaşlar şu an indirimdeyken Black Ops 6 alınır mı? Ne kadar süre daha mupliyer oyanayabilirim alırsam?
Niye usta ya? Bende AW ve Vanguard harici hepsini oynadım da MW2019 ve Cold War bence hikaye bakımından fena değildi. 2019, OG MW serisi gibi kesinlikle değildi ama yine de bayağı güzel bir deneyim yaşatmıştı özellikle...Neredeyse bütün Call of Duty oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum son 10 yılda çıkan hiçbir Call of Duty oyunu alınmaz.
BF6 oynadım çok yavaş geldi coda göre CoD da 16 sina kadar ücretsiz onu oynuyorum şu an.
Niye usta ya? Bende aw ve Vanguard harici hepsini oynadım da MW2019 ve Cold War bence hikaye bakımından fena değildi. 2019, og MW serisi gibi kesinlikle değildi ama yine de bayağı güzel bir deneyim yaşatmıştı özellikle...
Bence alınmaz. Alsanız bile istediğiniz kadar multiplayer oynayabilirsiniz. Activision'un Call of Duty oyunlarının serverlarını kapatma niyeti yok gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.