HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #1 Oyun Game Pass aboneliğine dahil deniliyor, Game Pass arayüzünde direkt oyna çıkıyor ancak açılmıyor. Oyunda Store'a yönlendiriyor. Sebebi nedir?
Oyun Game Pass aboneliğine dahil deniliyor, Game Pass arayüzünde direkt oyna çıkıyor ancak açılmıyor. Oyunda Store'a yönlendiriyor. Sebebi nedir?
Promethea Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #2 Daha gelmemiş pre install olarak görünüyor. 25 inde yani bugün gelecekti gün içinde gelir herhalde Artı 0 Eksi
Nimloth Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam şu ayarları yaparsanız oynarsınız ben böyle yaptım şu an oynuyorum. Artı -1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam şu ayarları yaparsanız oynarsınız ben böyle yaptım şu an oynuyorum.
KS KS HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #4 Gece girememiştim ama şuan girebiliyorum. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Kadiroaou Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #5 HeroGTR dedi: Gece girememiştim ama şuan girebiliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... dostum hangi paketi indirdin? ne yaptıysam olmadı Artı 0 Eksi
HeroGTR dedi: Gece girememiştim ama şuan girebiliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... dostum hangi paketi indirdin? ne yaptıysam olmadı