H h.serefengin Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #1 Call of Duty Black Ops 6'yı herhangi bir şekilde Türkçe oynamanın bir yolu var mı? Yama yoksa çıkma ihtimali var mı?
Call of Duty Black Ops 6'yı herhangi bir şekilde Türkçe oynamanın bir yolu var mı? Yama yoksa çıkma ihtimali var mı?
Solkay2002 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 446 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #2 Oyun daha yeni çıktı bir dur kral 2-3 aya gelir TR yama
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #3 Solkay2002 dedi: Oyun daha yeni çıktı bir dur kral 2-3 aya gelir TR yama Genişletmek için tıkla... Yapılmaz yama, genellikle Call of Duty son seri oyunlarına yama yapılamıyor.
Solkay2002 dedi: Oyun daha yeni çıktı bir dur kral 2-3 aya gelir TR yama Genişletmek için tıkla... Yapılmaz yama, genellikle Call of Duty son seri oyunlarına yama yapılamıyor.
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 26 Ekim 2024 #4 Oyun kırılabilir fakat güncel CoD oyunlarına yama yapılamıyor, aynı Black Ops 5 ( Cold War) oyununda olduğu gibi oyun kırıldı fakat yaması yok.
Oyun kırılabilir fakat güncel CoD oyunlarına yama yapılamıyor, aynı Black Ops 5 ( Cold War) oyununda olduğu gibi oyun kırıldı fakat yaması yok.
T teknoadamm Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 319 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 Orijinal oyun var, Türkçe olmadığı için 0 keyif.
Mestan Han Ergenekon Megapat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 974 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Uzmanı 14 Kasım 2024 #6 Mort translate ile denedim. Garip garip karakterler çıkartıyor. Bu tarz bir OCR yöntemi ile yapılabilir gibi ama bir yöntem bulamadım.
Mort translate ile denedim. Garip garip karakterler çıkartıyor. Bu tarz bir OCR yöntemi ile yapılabilir gibi ama bir yöntem bulamadım.
RapidFire Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 92 14 Kasım 2024 #7 Oyun daha yeni çıktı, biraz daha zamanı var ama bu oyuna TR yama yapmak sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum. Sonuçta oyun dosyalarına müdahale ediyor, ban yemek gibi bir durum çıkmasın sonra birde başımıza?
Oyun daha yeni çıktı, biraz daha zamanı var ama bu oyuna TR yama yapmak sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum. Sonuçta oyun dosyalarına müdahale ediyor, ban yemek gibi bir durum çıkmasın sonra birde başımıza?