Çözüldü Call of Duty Black Ops 6 mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

karabasan16

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/file/0cj5ri0s9n8f6dl/020125-6109-01.dmp/file
RAM
16 GB DDR 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
WD Green SN350 480 GB M.2
Ekran kartı
MSI Ventus 3X RTX 3060
Anakart
MSI B560M-A Pro
İşlemci
i5 11400
Merhaba, Call of Duty Black Ops 6 Game Pass'ten oynarken mavi ekran hatası aldım. 100 saat oynadım ve hiç sorun yaşamadım fakat son güncellemeden sonra mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını linki ve sistem özelliklerim aşağıda mevcuttur. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Minidump dosya linki: https://www.mediafire.com/file/0cj5ri0s9n8f6dl/020125-6109-01.dmp/file

Sistem özelliklerim: i5 11400 işlemci, RTX 3060, 16 GB DDR4 3200 MHz RAM, 480 GB WD Green SN350 M.2 SSD, Windows 10 22H2, ekran kartı sürücüm 572.16

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunun çözümü: Oyunun dosyalarından randgrid.sys isimli dosyayı sildim ve oyun dosyalarını doğruladım.
Anti hile zımbırtısı ile ilgili bir sorun çıkmış. Bu sorunu sık yaşamıyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse dürüst olmak gerekirse pek umursamaya gerek yok. Devam ederse yazın tekrar bakalım.

Anti hile zımbırtısı ile ilgili bir sorun çıkmış. Bu sorunu sık yaşamıyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse dürüst olmak gerekirse pek umursamaya gerek yok. Devam ederse yazın tekrar bakalım.

Yok oyundan dolayı ilk kez mavi ekran yedim. Biraz daha oynadım ve 2. kez PC dondu, restart attı ama mavi ekran vermedi. İnternette de birçok kişi sorun yaşamış. Oyunun dosyalarından randgrid.sys isimli dosyayı sildim ve oyun dosyalarını doğruladım. Forumda biri sorunu öyle çözmüş. Denedim ve 2-3 saat oynadım mavi ekran yemedim. Test ediyorum.

Oyunun dosyalarından randgrid.sys isimli dosyayı sildim ve oyun dosyalarını doğruladım.
Evet ben de bunu diyecektim. Çözülmüştür diye düşünüyorum, çözülmediyse de yazarsınız bakarız.

Sorunun çözümü: Oyunun dosyalarından randgrid.sys isimli dosyayı sildim ve oyun dosyalarını doğruladım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…