Call of Duty: Black Ops 6, Multiplayer oynanış ve arayüz görüntüleri

Makaleler
26
Twitter'da hesabını yeni açmış bir kullanıcı Black Ops 6'nın oyun içi arayüz ve oynanış görüntülerini paylaşıyor.

Oynanış görüntüsünde omnimovement hareket sistemini ve birtakım animasyonları görebiliyorsunuz. Videodan anladığım kadarıyla yine arcade havasında olacak Cold War'da olduğu gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Menü arayüzü ise Call of Duty HQ'den aşina olduğumuz görüntü, renkler ve ufak tefek tasarımsal değişiklikler harici aman aman fark yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Loadout ekranı, Black Ops Cold War ile aynı olacak şekilde değiştirilmiş:

Ve bence en önemlisi, HUD'ınızı istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz kendinize göre. Büyük bir yenilik bence bu:

Bu arkadaş neredeyse oyun içerisinde bütün şeyleri sızdırıyor, haritalar da dahil. Takip edebilirsiniz.

HUD'u istediğimiz gibi değiştirme dışında sanki diğer oyunlar ile aynı oyunmuş gibi hissettirdi. 309 GB boyuta çok büyük şeyler bekliyorum ben şahsen.

HUD'u istediğimiz gibi değiştirme dışında sanki diğer oyunlar ile aynı oyunmuş gibi hissettirdi. 309 GB boyuta çok büyük şeyler bekliyorum ben şahsen.

Oyun motoru aynı, oynanış tarafında yapacaklarını yapmışlardır. Ki bunun üstüne daha ne koyabilirler o da ayrı mesele, oyun şu an kendi alanına göre yapacağını yapıyor. 309 GB olmayacak, Call of Duty HQ'nin toplam boyutu o.

Dediğinizi düşündüğümde, oyun motorunun aynı olduğu ve üstüne daha ne eklenebilir olarak bakarsak haklısınız. İlk duyurulduğunda oyunun altında 309 GB yazıyordu, şu an 217 GB gözüküyor. Kontrol etmemişim kusura bakmayın.

Oyunun silah UI sistemini beğenmedim. Keşke Cold War gibi olsa.

Gunsmith tarafı aynı galiba ancak loadout edit kısmı eski oyunlardan aşina olduğumuz arayüzle devam ediyor. Birisine alışmışken diğerinin gelmesi sıkıntı olabilir ancak alışılabilecek bir şey.

Gunsmith tarafı aynı galiba ancak loadout edit kısmı eski oyunlardan aşina olduğumuz arayüzle devam ediyor. Birisine alışmışken diğerinin gelmesi sıkıntı olabilir ancak alışılabilecek bir şey.

Umarım Modern Warfare III gibi olmaz oyun. Haritadan sandık toplar gibi yapmazlar.

Umarım Modern Warfare III gibi olmaz oyun. Haritadan sandık toplar gibi yapmazlar.

Açık dünya olacakmış yine hikaye tarafında ancak daha farklı bir şey deneyeceklerini söylediler, MW3 gibi son dakika yapmak için yapılmış gibi olmayacaktır umarım.

Güncelleme: Activision sanırım tweetleri kaldırıyor tek tek, bazıları patlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…