Sinematik Tek Oyunculu Senaryosu, sınıfındaki en iyi Çok Oyunculu deneyimi ve efsanevi Raunt Bazlı Zombi Modu ile gelen Call of Duty®: Black Ops 6'yla Black Ops köklerine geri dönüyoruz!
Sinematik Tek Oyunculu Senaryosu, sınıfındaki en iyi Çok Oyunculu deneyimi ve efsanevi Raunt Bazlı Zombi Modu ile gelen Call of Duty®: Black Ops 6'yla Black Ops köklerine geri dönüyoruz!
Çıksa bile dolar kurundan ötürü hemen alamayacağız. İndirime girse bile dil desteği olmadığı için yamalar çıkana kadar yine bazılarımız alamayacak. Acitivision'dan nefret ediyorum zamanında sabit kur yapmıyordu hem de dil desteği vermiyordu bunların oyunlarına crack mübah aslında ama neyse.
Düzenleme Game Pass'e çıktığını unutmuşum ama dil desteği için dediklerim geçerli.
Call of Duty serisinden bir hayli uzaklaşmıştım ama bu oyun hakkında yapılan açıklamalar biraz beni heyecanlandırdı. Oyun çıktıktan sonra incelemelere göre alınabilir veya GamePass ile oynanabilir.