Call of Duty: Black Ops 6 - The Truth Dies

Makaleler
26
Black Ops 6 daha resmi olarak duyurulmadan önce thetruthlies.com adında bir site açılmıştı ve burada oyunla alakalı tanıtım amaçlı kısa videolar paylaşılıyordu. Şimdi aynısı oyunun zombi tarafı için yapılıyor ve bu sefer sitenin adı thetruthdies.com olarak değişmiş durumda.

Sitenin temasını da buna uygun tasarlamışlar ve çok güzel olmuş, Treyarch gerçekten bu marketing tarafını çok önemseyen bir stüdyo. Şu an 2 tane yayınlanan video var site içerisinde, gün geçtikçe de yayınlanmaya devam edeceklerdir.

28 Ağustos'ta Call of Duty Next var, muhtemelen bu tarihten önce yine zombies tarafında bir trailer göreceğiz ve daha sonrasında CoD Next etkinliğinde daha fazla bilgi verecekler.

1722544572974.png

Son düzenleme:
Warzone ve MW3’teki hile patlamasından sonra oyunları silip Black Ops 6’yı iade ettim. Kerizler nasıl olsa alıp oynuyor kafasıyla oyuncusuna asla değer vermeyen, önemsemeyen bir şirket.

En azından Black Ops fena olmayabiliyor. Game Pass'e de gelecek. Marketingi biraz ilginç yapıyorlar şu anda ve önem de verdikleri belli. MW3'te adam gibi marketing yaptıklarını hatırlamıyorum. Online zaten ister kabul edin ister etmeyin rakipsiz. Hatta oyunun kendisi rakipsiz direkt. Tekel konumdalar şu anda maalesef. Battlefield serisi o kadar rezil durumda ki o defalarca yapılan CoD vs BF tartışması bitti bile. Bu mekaniksel kalite ile Online FPS deneyimini bu kadar iyi sunan başka oyun yok. CoD gibi sinematik FPS de kalmadı. Adamlar her anlamda tekel kısaca. Tekelliğe karşıyım. Battlefield ekibine eski isimler geri döndü ve BF6'yı adam gibi bir oyun yapmaya kararlılar demelerine göre. Farklı tarzda oyunlar biliyorum ama umarım BF6 tekelliği biraz da olsa alır bunların ellerinden. Ha bana göre Black Ops 1-2 en iyi CoD oyunları. Black Ops Cold War da fena sayılmaz. (3 ve 4'e değinmiyorum.) Bundan da ümitliyim biraz. Umarım iyi bir oyun olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı