M muho201423 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #1 CoD Black Ops 6 için yama var mı yoksa ne zaman gelir?
Mustafa aaa Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 26 Ekim 2024 #2 Türkçe yaması yok diye biliyorum, ne zaman geleceği ile bir bilgi verilmedi.
S SulhCn Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 38 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #3 Biri makine çeviri yaparsa süper olur.
frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #4 SulhCn dedi: Biri makine çeviri yaparsa süper olur. Genişletmek için tıkla... öyle bir makina var programın ismi mort
SulhCn dedi: Biri makine çeviri yaparsa süper olur. Genişletmek için tıkla... öyle bir makina var programın ismi mort
S SulhCn Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 38 Çözümler 1 27 Ekim 2024 #5 frodobagginss dedi: öyle bir makina var programın ismi mort Genişletmek için tıkla... Evet, görmüştüm ama program çok stabil çalışmıyor sanırım. Bazı harfler yamuk yumuk oluyormuş ya da hiç algılamıyormuş. Düzgün ve stabil çalışsa, benim için muazzam bir program olurdu.
frodobagginss dedi: öyle bir makina var programın ismi mort Genişletmek için tıkla... Evet, görmüştüm ama program çok stabil çalışmıyor sanırım. Bazı harfler yamuk yumuk oluyormuş ya da hiç algılamıyormuş. Düzgün ve stabil çalışsa, benim için muazzam bir program olurdu.