Call of Duty: Black Ops 6 vs FC 25

Call of Duty: Black Ops 6 vs FC 25

• Call of Duty®: Black Ops 6

• FC 25

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Her 2 Oyunu'da alacak bütçem var sizce hangisini alayım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu oyunları aynı anda alabiliyorum, ancak yanına birkaç tane daha oyun eklemek istediğim için sadece birini alabileceğim.

Ama bu çok saçma bir karşılaştırma olmuş. Yani bu sorunun cevabı yok. Aynı tür olsa tamam diyeceğim. İki tane birbiri ile alakasız tür. Siz en çok hangisiyle vakit geçiriyorsunuz? Futbol mu yoksa rekabetçi shooter mu? Mesela benim futbolla alakam yok bana göre %100 Black Ops 6 ama dediğim gibi aynı kulvardaki iki oyun değil bu nedenle sorunun cevabı olamaz.

Her 2 Oyunda'da fazla vakit geçiriyorum, sadece 2 oyun arasında kaldım. Çünkü yanına age of mythology ve test Drive unlimited solar crown eklemeyi planlıyorum.

2 oyunu da almana gerek yok. Game Pass al, 140 dolar vermekten kurtul. FC 25 10 saat oynatıyor, 6 ay sonra da Ea Play 'e ekleniyor zaten.

Ayrıca Age of Mythology de Game Pass ile oynanabiliyor. Black Ops 6 ile birlikte kar elde etmiş olursun.

Yine de birini seçeceksen Black Ops 6.

İkisi benzer oyun olsa seçim yapılır ama ikisi de farklı türün oyunları. Kendi zevkime göre Black Ops 6 seçtim. Futbol seviyorsan FC 25. Bu sizin futbol mu, savaş mı olarak seçmeniz gereken iki farklı tür.

İkisi benzer oyun olsa seçim yapılır ama ikisi de farklı türün oyunları. Kendi zevkime göre Black Ops 6 seçtim. Futbol seviyorsan FC 25. bu sizin futbol mu, savaş mı olarak seçmeniz gereken iki farklı tür.

MW 2 2022'de en son aldığım Call of Duty oyunu 40 saat oynayıp salmıştım, nedeni 2019 kadar ilgi çekici gelmemişti ancak Black Ops 6 ilgimi çok çekti bu sene güzel olacak diye düşünüyorum.

FIFA 17.20.21.22.23 saydığım Seriler'de Toplam'da oynama sürem 406 saat hepsi orijinal oyunlar satın almıştım, FC 24 nedense sevemedim ancak FC 25 grafikler dışında birçok yenilik beraber geliyor bu yıl geçen seneye göre daha derli toplu bir oyun olacağını düşünüyorum, ancak her sene aynı sözler ama nafile bozuk oyun çıkıyor, zaten FIFA 23 en çok oynadığım FIFA serisidir 114 saat bundan önceki FIFA 20,127 saat.

İşte bu Durum'dan dolayı her 2 oyun serisini çok sevdiğim için kararsız kaldım biliyorum 2 tür farklı ancak bu 2 türün sevdalısı olan birisiyim bundan dolayı konu açma gereği duydum, çünkü bir tane alıp yanına birkaç yeni oyun ekleyeyim diyorum.

İki oyunun da çıkmasına henüz var herhangi bir işte çalışıyorsan birini bu ay diğerini diğer ay satın alabilirsin. Ben bu ay FC25 aldım diğer ay da COD alacağım. FC25 biraz Ultimate Team merakın varsa arkadaş çevren varsa çok sarar. COD'un da online tarafı bana kalırsa çok akıcı çok eğlenceli. Şuan ikisini de alsan da oynayamayacaksın. Çalışmıyorsan ve elinde belli bir para varsa ben olsam COD alırdım.

Black Ops 6 Game Pass alıp oynayın derim. Yanına yetiyorsa paranız FC25 alırsınız.

FC 25 kariyer modu için alacağım Ultimate Team ile hiç alakam yoktur, şu an çalışmıyorum, belli bir biriktirdiğim param var sadece.

FC 25 kariyer modu için alacağım Ultimate Team ile hiç alakam yoktur, şu an çalışmıyorum, belli bir biriktirdiğim param var sadece.

FC24 varsa sadece kariyer için FC25 almaya değer bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gösterdikleri şeyler göz boyama bence. Herkes kendi oyuncusu ile kariyer yapmak ister icon karakterleri kariyer moduna getirmeleri saçma geldi bana. Altyapı takımları ile rush modunda maç yapıyorsun garip saçma bence. O yüzden sadece kariyer için bence gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…