Call of Duty Black Ops 6'da Save'den devam edilemiyor

Xarald

Hectopat
Oyunu game Pass PC'den aldım indirdim. Oyuna girdim 2-3 saat oynadım. Crash verdi sonra. Tekrar açınca en başa attı. Tüm ilerlemem silinmişti. Bir kez daha denedim 3 görev oynadım crash verdi ve yine tüm ilerlemem silinmişti. Bir bilgisi olan veya yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kere falan verify yaptım olmuyor ne yazık ki. Save dosyası bulabileceğim bir site falan var mıdır linkini atabilir misiniz?
Verify Repair yapın hocam gamepass uygulamasından. Kaldığınız yerden devam etmek istersenizde internetten save dosyası indirin.

2 kere falan verify yaptım olmuyor ne yazık ki. Save dosyası bulabileceğim bir site falan var mıdır linkini atabilir misiniz?
Hocam %100 save bulamadım sanırım multiplayer dahil olduğu için save dosyası paylaşılmıyor fakat reddite baya yoruma denk geldim, bazı kişiler için çözüm olmuş en çok beğenilen ikitanesini paylaşayım deneyin

Eğer bilgisayarınızda Windows Defender kullanıyorsanız:

Windows güvenlik panosuna gidin > virüs ve tehdit koruması > kontrollü dosya erişimi (Sanırım sayfanın altındaki fidye yazılımı bölümünün altında) > açılır menüye tıklayın ve son engellenen uygulamaları seçin. cod.exe veya mp24 olmalı ve kaydedilmiş dosyanızda değişiklik yapmasına izin vermek için üzerine tıklamanız yeterli

İkinci olarak bu sorunu yaşayanlar multiplayer moduna girip bir el zombi modunu oynamışlar oyun bittikten sonra tekrar kariyer moduna girip oynamışlar ve oyundan çıkıp girince otomatik save aldığını söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…