Call of Duty: Black Ops 7 Çıktı!

Ee Battlefield’ın getirdiği skinlere bak öyle yorum yap. Adamlar Razer ile iş birliği yapıp yemyeşil, bildiğin ışıklı skin getirdi. Sonra gittiler Battle Pass Pro’ya turunculu ışıklı adam eklediler. Daha bir sürü skin var; mesela Battlefield 6’da beyaz bir tane var, o da ışıklı skin.

o skinlerin bir zararı da yok; aksine adama sıkıntı çıkarıyor çünkü kabak gibi gözüküyor.

Arkadaşlar satış rakamlarındaki hayal kırıklığı zaten her şeyi açıklıyor, BF6 beta çıktığında ve BO7 oynanış sızdırıldığında daha belliydi BF senesi olacağı, kitlenin BF tarafına kayacağı. Bunun lamı cimi yok bu sene başarısız oldular, infinite warfare de çöp bir oyundu Ghosts'tan sonra indirmedim bile WW2 çıktı onu oynadık yanında BF1 oynadık ikisi de güzeldi. Şimdiki de infinite warfare kaderini yaşıyor işte. Satışların gümlemesinden ders alır bir sonraki sene iyi oyun yaparsa gider alırız .

Omnimovement gayet güzel. Adam MW3, MW2'den daha hızlı olduğu için oyunu gömüyor. Kendisi belli ki MW2'nin movementının ne kadar kötü olduğunu bilmiyor. En kötü CoD oyunlarından biri. Sadece hikaye modu güzel o kadar.
Skinler BO6'da saçma sapandı ama BO7'de böyle bir şey yaşanmayacak.
SBMM BO7'de zaten yok.
Campaign hem BF6 hem de BO7'nin de kötü zaten.
Hem bu video BO7 çıkmadan önce yapılmış zaten.

BO7 nereden baksan yıllar sonra gelmiş en iyi CoD'dur benim için. Sadece SBMM olmaması bu oyunu çoğu diğer CoD'lardan daha iyi yapar.

Satışları tabiki de azalmıştır fakat Call of Duty hep konsollarda daha fazla satılır ve PC'de ise Activision'ın kendi platformu Battle.net'de Steam'e göre daha fazla satılır. O yüzden Steam oyuncuları Call of Duty'nin oyuncu sayısını çok da etkilemez.

Oyun üzerinde çok forced bir nefret var. Her ne kadar bu nefreti hak etselerde bu kadar nefret aşırı fazla.

Son düzenleme:

Katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…