Call of Duty Black Ops 7 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Makaleler
26
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne düşünüyorsunuz?

Hikayeyi coop temelli yapmışlar, coop oynamaya zorlarlarsa çok kötü olur. MW3 gibi açık dünya görevleri falan var MW3 V2 gibi geldi bana. Hikaye anlamında bence MW3'ten hallice bir şey olacak.

Bu oyun yine satar ancak anlık oyuncu sayısı karşısında BF6'ya yenilir gibi. Hikaye olarak BF6 da bence daha iyi olur çünkü konusu daha gerçekçi ve ilgi çekici.

Belki satış sayısında BF6'yı geçer ama gölgesinde kalacağına çok net emin oldum. Bayağı kötü duruyor bence. CoD kitlesi maalesef ne gelirse gelsin her sene aldığı için bunlar da seri üretim gibi senede bir oyun çıkartmaya devam ediyor aman abi üç firmayı da bir araya getirip 3-4 yılda bir oyun çıkartmaya uğraşmayın sakın, her sene çıkartmaya devam

BF6 etkisinden kaçması lazım bu oyunun yoksa büyük hüsran yaşar. Bence bu sene çıkmaması gerekiyor direkt.

Aklıma direkt Bf1 ve Cod Infinite Warfare geldi. Aynısı Bf6 ve Black Ops7 arasında yaşanacak gibi duruyor.
Kafamda Battlefield anthemi çalıyor sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun şu kısmını izlerseniz ne demek istediğimiz anlarsınız

Son düzenleme:
Aklıma direkt Bf1 ve Cod Infinite Warfare geldi. Aynısı Bf6 ve Black Ops7 arasında yaşanacak gibi duruyor.
Kafamda Battlefield anthemi çalıyor sadece.
Ben de direkt aynı senaryoyu kafamda canlandırdım, YouTube yorumları da yavaştan durumu açıklıyor gibi Bir de o dönemki gibi YouTube disslike sayısı gözüküyor olsa daha çok belli olurdu şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…