Hikayeyi coop temelli yapmışlar, coop oynamaya zorlarlarsa çok kötü olur. MW3 gibi açık dünya görevleri falan var MW3 V2 gibi geldi bana. Hikaye anlamında bence MW3'ten hallice bir şey olacak.
Bu oyun yine satar ancak anlık oyuncu sayısı karşısında BF6'ya yenilir gibi. Hikaye olarak BF6 da bence daha iyi olur çünkü konusu daha gerçekçi ve ilgi çekici.
Belki satış sayısında BF6'yı geçer ama gölgesinde kalacağına çok net emin oldum. Bayağı kötü duruyor bence. CoD kitlesi maalesef ne gelirse gelsin her sene aldığı için bunlar da seri üretim gibi senede bir oyun çıkartmaya devam ediyor aman abi üç firmayı da bir araya getirip 3-4 yılda bir oyun çıkartmaya uğraşmayın sakın, her sene çıkartmaya devam
Ben de direkt aynı senaryoyu kafamda canlandırdım, YouTube yorumları da yavaştan durumu açıklıyor gibi Bir de o dönemki gibi YouTube disslike sayısı gözüküyor olsa daha çok belli olurdu şimdi.