Call of Duty Black Ops 7 vs Battlefield 6

todustes

Hectopat
Bu iki oyun yakında çıkmak üzere. İki oyunu da eski oyunları dahil severek oynadım, iki oyuna da aşinayım. Sizce hangisini alayım? Call of Duty'nin her senede 1 oyun çıkarttığını biliyorum ama verilen paraya en çok değecek oyun sizce hangisi? İlgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CoD'ların ömrü 1 senelik oluyor genelde. Kitle yeni oyun çıkınca direk ona geçiyor. CoD alacak paraya 1 yıllık game Pass almak daha mantıklı oluyor. Battlefield CoD kadar sık çıkan bir seri değil. BF1 2016'da çıkmasına rağmen hala iyi miktarda oyuncuya sahip. BF6 daha uzun süreli bir deneyim vadediyor.

İkisi farklı tarzları olan oyunlar. Hızlı oynanış, dereceli yanında zombi modu gibi ek modları da seviyorsan Call Of Duty alın yoksa büyük çaplı savaşlar gerçekçiliğe yakın oynanış daha çok ilginizi çekiyorsa Battlefield alabilirsiniz.

Dediğimi geri alıyorum bunu dedikten 2 saat sonra Game Pass'e zam geldi.

Dediğimi geri alıyorum bunu dedikten 2 saat sonra Game Pass'e zam geldi.
game pass'e zam geldikten sonra ben de almamayı düşündüm ama zaten var olan bir aboneliğim vardı ve şu an 206 tl üzerinden devam ediyor. sende de öyle olabilir bir kontrol ettin mi ?

Battlefield 6 kesinlikle. Betada bile çok fazla oyuncusu vardı. Tam sürümde yeni silahlar ve maplerle uzun süreli bir deneyim sunar.

Call of duty artık fifaya döndü bo7 aldığın zaman 1 sene sonra bo8 çıkar tüm kitle oraya kayar.

bf6nın da bo7nin de betasını oynadım. bf6nın phantom editionunu aldım. bo7nin sbmmyle uğraşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…