R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.805 Makaleler 26 Çözümler 512 7 Nisan 2023 #2 Internetinizde güvenli internet hizmeti aktif mi? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 Emir M. dedi: Internetinizde güvenli internet hizmeti aktif mi? Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor anlatabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Internetinizde güvenli internet hizmeti aktif mi? Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor anlatabilir misiniz?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.805 Makaleler 26 Çözümler 512 7 Nisan 2023 #4 İnternet sağlayıcıniz ne ise arayıp durumunu sorabilirsiniz veya Online işlemlerden kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
İnternet sağlayıcıniz ne ise arayıp durumunu sorabilirsiniz veya Online işlemlerden kapatabilirsiniz.
KS KS R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #5 Emir M. dedi: İnternet sağlayıcıniz ne ise arayıp durumunu sorabilirsiniz veya Online işlemlerden kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü yok mu hocam şimdi annemin numarası üzerine kayıtlı internet Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: İnternet sağlayıcıniz ne ise arayıp durumunu sorabilirsiniz veya Online işlemlerden kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü yok mu hocam şimdi annemin numarası üzerine kayıtlı internet
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.805 Makaleler 26 Çözümler 512 7 Nisan 2023 #6 Başka çözüm yok. Kendi mobil internetiniz varsa onun üzerinden girmeyi deneyin oyunun açıldığını göreceksiniz. Artı 0 Eksi
Başka çözüm yok. Kendi mobil internetiniz varsa onun üzerinden girmeyi deneyin oyunun açıldığını göreceksiniz.
KS KS R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #7 Emir M. dedi: Başka çözüm yok. Kendi mobil internetiniz varsa onun üzerinden girmeyi deneyin oyunun açıldığını göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kafayı yemek üzereyim neden böyle anlamsızlıkar içerisinde oyunumu oynamaya çalışıyorum valla pcyi ikiye ayırcam sinir stres bastı bünyeyi Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Başka çözüm yok. Kendi mobil internetiniz varsa onun üzerinden girmeyi deneyin oyunun açıldığını göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kafayı yemek üzereyim neden böyle anlamsızlıkar içerisinde oyunumu oynamaya çalışıyorum valla pcyi ikiye ayırcam sinir stres bastı bünyeyi
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.805 Makaleler 26 Çözümler 512 7 Nisan 2023 #8 Çok zor bir şey değil aslında güvenli internet kapatmak. 1 tıklık işiniz var. Artı 0 Eksi
KS KS R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #9 Türk telekom kullanıyorum sanırım sadece müşteri hizmetlerini arayınca kapatılıyor yanlış mı biliyorum? Umarım yanlış biliyorumdur Emir M. dedi: Çok zor bir şey değil aslında güvenli internet kapatmak. 1 tıklık işiniz va Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Türk telekom kullanıyorum sanırım sadece müşteri hizmetlerini arayınca kapatılıyor yanlış mı biliyorum? Umarım yanlış biliyorumdur Emir M. dedi: Çok zor bir şey değil aslında güvenli internet kapatmak. 1 tıklık işiniz va Genişletmek için tıkla...
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.805 Makaleler 26 Çözümler 512 7 Nisan 2023 #10 Müşteri hizmetlerini ararsanız kapatırlar. Artı 0 Eksi