Call of Duty: Black Ops Cold War Kırıldı!

Bende çalıştıramadım bir türlü. Sadece hikaye olan sürüm ile Hikaye+MP+Zombi olan sürümü indirdim. İki sürümde de ilk görevde çöküyor. Korsan olduğu için yardım konusuda açmıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum.

Bende hiç oyun ekrana gelmiyor hocam.

Arkadaşlar bilgi düzenlemesi yapıyorum şu an sadece kırılan CoD Black Ops Cold War kırıldı.
Onun dışında kırılan yok henüz kırıldı diye yayın yapan sitelere inanmayın bilgisayarınıza çok sayıda virüs bulaşabilir.

Call of Duty: Black Ops Cold War dışında kırılan olmadı sağlam kaynaklara baktım da yok kısaca kırıldı diye yayın yapan siteler virüs dolu bilginiz olsun inşallah indirme yapmamışınızdır.

Call of Duty: Black Ops Cold War dışında kırılan olmadı sağlam kaynaklara baktım da yok kısaca kırıldı diye yayın yapan siteler virüs dolu bilginiz olsun inşallah indirme yapmamışınızdır.
Hocam onun dışında bu da kırıldı. Daha denemedim fakat yabancı gruplarda çalıştığını söylüyorlar.

Hocam onun dışında bu da kırıldı. Daha denemedim fakat yabancı gruplarda çalıştığını söylüyorlar.

Eki Görüntüle 1995232

Kesinlikle oyun kırılmadı size bilgisayarınıza geçmiş olsun siz bilirsiniz.

Bakın arkadaşlar net ve kesin bilgi crackwatch Reddit ve cs.rın.ru bu iki yer söyler onun dışında şu kırıldı veya bu kırıldı diye yayın yapan siteler PC'ye zarar verir benden demesi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…