N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 20 Kasım 2023 #11 PhemiusTR dedi: Zevk meselesi. Ama CoD çoçukluğumdan beri oynarım. Ona yakışan bir işçilik değil bu. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Bende çocukluğumdan beri cod oynarım. Tabikide zevk meselesi. Bence güzel.
PhemiusTR dedi: Zevk meselesi. Ama CoD çoçukluğumdan beri oynarım. Ona yakışan bir işçilik değil bu. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Bende çocukluğumdan beri cod oynarım. Tabikide zevk meselesi. Bence güzel.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #12 Hikaye moduna 6'dan fazla vermem. Aynı oynanışı geliştirmede yıllar boyu karşımıza çıktıktan sonra bayıyor insan. Gram keyif almıyorum aynı şeyi kötü hikaye ile milyon kez deneyim etmekten.
Hikaye moduna 6'dan fazla vermem. Aynı oynanışı geliştirmede yıllar boyu karşımıza çıktıktan sonra bayıyor insan. Gram keyif almıyorum aynı şeyi kötü hikaye ile milyon kez deneyim etmekten.
MertDülger Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 176 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #13 walter wick dedi: Umarım yakın zamanda kırılır. Genişletmek için tıkla... Kırık oynadım zaten walter wick dedi: Benim siteye neden gelmedi ya! Genişletmek için tıkla... Hocam repack Games adlı sitedeki Torrent linkini indir. Son düzenleme: 22 Kasım 2023
walter wick dedi: Umarım yakın zamanda kırılır. Genişletmek için tıkla... Kırık oynadım zaten walter wick dedi: Benim siteye neden gelmedi ya! Genişletmek için tıkla... Hocam repack Games adlı sitedeki Torrent linkini indir.