Turan can Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Call of Duty: Black Ops Cold War'da Fatal Error hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 Oyun açıkken Steam açık kullanıyor musunuz yoksa, kapatıyor musunuz Steam'i? Artı 0 Eksi
KS KS Turan can Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 kanki steam kapatırsan doğal olarak oyunda kapanıyo çünkü steamden giriyom Artı 0 Eksi
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 İnternetten araştırma yapmadınız olarak yorumlayıp bu iki videoyu atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
İnternetten araştırma yapmadınız olarak yorumlayıp bu iki videoyu atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et