Call of Duty Black Ops III iade etmeli miyim?

Lyk7a

Hectopat
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Oyunu daha dün aldım ve 10 dakika falan girdim. Bu sabah oyunu denemek için ama server bulmadı ve sunucuları boş diyorlar. Doğru mu? Ben oyunu 68 TL'ye almıştım ve alırken MP oynamak için aldım yani singleplayer çok oynamayacağım. Herkes kötü falan diyor. Sizce iade etmeli miyim?

Online için aldıysanız iade edebilirsiniz, fakat hikâye modunu denemenizi öneririm.

Online için aldıysanız iade edebilirsiniz, fakat hikâye modunu denemenizi öneririm.
Evet online için almıştım iade edeceğim ama indirimler bitti online modu güzel olan bir askeri oyun öneriniz var mı?

Evet online için almıştım iade edeceğim ama indirimler bitti online modu güzel olan bir askeri oyun öneriniz var mı?
CoD Modern Warfare ücretsiz, deneyebilirsiniz.

Bence hikâye modunu denemelisiniz, "Spec Ops The Line" hikâye tabanlı, CoD gibi bir oyun, şiddetle oynamanızı öneriyorum.

CoD Modern Warfare ücretsiz, deneyebilirsiniz.

Bence hikâye modunu denemelisiniz, "Spec Ops The Line" hikâye tabanlı, CoD gibi bir oyun, şiddetle oynamanızı öneriyorum.

Call of Duty Black Ops 3'ünmü hikaye modunu deneyeyim?

Call of Duty Black Ops 3'ünmü hikaye modunu deneyeyim?
Black Ops 3'ün hikâye modu diğer oyunlara nazaran kötüymüş, yine de deneyebilirsiniz.

Hikâye için:
CoD World at War
CoD Black Ops 1
Spec Ops The Line

Online için:
Modern Warfare
Modern Warfare 2

B

Black Ops 3'ün hikâye modu diğer oyunlara nazaran kötüymüş, yine de deneyebilirsiniz.

Hikâye için:
CoD World at War
CoD Black Ops 1
Spec Ops The Line

Online için:
Modern Warfare
Modern Warfare 2

Online için bahsettiğiniz oyunlar çok pahalı galiba ya Black Ops 3 oynamaya devam edeceğim ya da başka bir oyun satın alacağım.

hikâye için:
CoD world at war.
CoD Black Ops 1
Spec Ops The Line

Online için:
Modern Warfare.
Modern Warfare 2

Modern Warfare serisinin hikayesi çok iyi sadece Captain Price için bile alınır.

Modern Warfare serisinin hikayesi çok iyi sadece Captain Price için bile alınır.
Spec Ops The Line bağımsız bir oyun fakat harika, oynarken defalarca ağladım.
Black Ops ve WaW'ı da harika buluyorum, Modern Warfare oynamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…