Call of Duty Cold War alınır mı?

Nasıl? Rusya özel fiyatlandırma mı var?
Hem evet hem hayır. Oyun Avrupa genelinde(Türkiye de bu kategoride) 60 eurodan satışa sunuldu. Ancak bizim kurlarımız çok yüksek olduğu için bizde 500 küsür liraya denk gelmekte.

Fakat 60 euro Rusya Rublesine çevirdiğimizde 5 bin küsür rubleye denk geliyor.(Rusya'da bir asgari ücretin yarısına yakın)

Bu nedenle oyun Rusya'ya özgü olarak 1.799 Ruble olarak fiyatlandırıldı.(Rusya standartlarında bu da bizim 300-400 liramıza denk geliyor) Ancak bizim ruble ile kur farkımız euro kadar yüksek olmadığından 1.799 ruble yaklaşık 280 liraya denk geliyor. Şu anki %33 indirimle de 190 lira.

Modern Warfare çıktığında 1.199 rubleye yani geçen sene 180 liraya almıştım. Damascus skinlerini açıp, 5 sezon battle pass kasıp 1.500 liraya sattım. 3-4 ay önce yeni modern warfare aldım yine 190 liraya onunla oynadım. Cold War şu an için çok cazip 190 lira için ancak ben eminim ki aldığımda hikayesini oynayacağım ve onun dışında sadece silah kasmak için oyuna gireceğim. Çünkü Multiplayer'dan çok Warzone oynuyorum hem de Modern Warfare Multiplayer'ı çok daha oynanışlıydı. Cold War'da gerek silahlar, gerek grafikler(çok pastelize görünüyor) beni tatmin etmedi. Bir dahaki Infinity Ward Call of Duty'sine kadar bekleyeceğim. O yüzden benim aldığıma değeceğini düşünmüyorum.

Oyunun fiyatı çok uçuk incelemesini falan da izlemedim oynayanınız bileniniz varsa 459 TL eder mi?
Bu arada şu notu ekleyeyim söylemeyi unuttum;
Oyun 17 Ocak 2021'e kadar %33 indirimli. Ve 17 Aralık TSİ 21:00'dan itibaren bir haftalığına ücretsiz. Denemek için çok güzel bir fırsat. Eğer düşünüyorsanız mutlaka değerlendirin.

Son düzenleme:
Rusya'da mı 1 hafta ücretsiz?

Oyun 2 gün bedava multiplayer oynayacaksan alınır bayağı sarıyor aralıksız 10 saat multiplayer oynadıgım oldu.

Oyun 2 gün bedava multiplayer oynayacaksan alınır bayağı sarıyor aralıksız 10 saat multiplayer oynadıgım oldu.
Halihazırda indiriyorum. COD:MW oyuncusuyum, deneyeceğim. Ama oyun şuan indirimde ve yukarıda arkadaşın biri Rusya üzerinden ucuza alınabileceğini söylemiş. Bunu nasıl yapabilirim?

Halihazırda indiriyorum. CoD: MW oyuncusuyum, deneyeceğim. Ama oyun şu an indirimde ve yukarıda arkadaşın biri Rusya üzerinden ucuza alınabileceğini söylemiş. Bunu nasıl yapabilirim?

VPN falan lazım ama pek bilmiyorum bir de bölge olayları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…